reklama

Wątek PORODOWY :)

Dziewczyny jak czytam Wasze historię szybkich porodów to też bym tak chciała i pewnie wolałabym sn niż cc. Ale to już nie moja decyzja.

Magdziunia ja słyszałam, że jak zaczyna się laktacja to cysie jeszcze większe, ale niech się wypowiedzą doświadczone.:-)

reklama
Też tak bym chciała - szybko i po sprawie.

Ale mam pytanie do dziewczyn, któe już rodziły i wiedzą jak zachowuje się biust zaraz po porodzie.
Chodzi o to, że mam rozmiar teraz 90D i zupełnie nie wiem jaki stanik kupić.
Czy ten rozmiar bedzie dobry czy jakiś ciut większy kupić?????
ja też jestem ciekawa choć w ciąży biust powiększył mi się nie za bardzo bo z 75C na 80D więc i tak mam spory ale większego to ja chba nie uniosę:rofl2::laugh2:

Z tym biustem to jest tak, że ilość pokarmu dostosowywuje się do potrzeb dziecka w ciągu ok 2-3 tygodni po porodzie, po tym czasie biust się zmniejszy do podobnych rozmiarow jak teraz, bo będzie produkowal tylko tyle mleka ile potrzeba dziecku, myślę więc że nie ma potrzeby kupować dużo większego stanika

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

NADIA-879.gif

Mam właśnie coś takiego. Z Martynką robiłam tak, że przez pierwsze trzy miesiące przewijałam ją na kanapie, aż mój kręgosłup dostała tak po dupie od schlania się i podnoszenia kilka razy dziennie małego klocuszka i wtedy moja siostra przypomniała sobie, ze do łóżeczka, miała deskę pod przewijak - na prawdę rzecz godna polecenia. Tym razem będę korzystać od początku ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry