Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ppatqa nie powiem, nacierpiałaś się, ale jak przeczytałaś opis czarnej to już wiesz że przy trzecim porodzie pójdzie szybciutko ;-) gosia i czarna szybciutkie porody, super :-) czarna i fajnie że żadnych szwów nie masz
A co najlepsze juz w windzie zagadałam połozna jak sie nazywa i okazało sie ze to ta sama co odbierała mi Laure Oczywiscie tym razem ona asystowała w czasie porodu ale i tak czułam sie bezpiecznie
Oj Mirabelka nie zgodze sie wcale trzeci porod nie musi byc latwy, wiem cos o tym!!zresta sama polozna mi powiedziala ze te 3 sa najgorsze bo najwiecej przy nich komplikacji ( dwojke wyplulam a trzecie cc!!
Czarna porod super )
PPatga to sie nacierpialas kobitko no!!
Jasne ze nie ma reguły. Ja lezałam z babeczka która 4 urodziła. I wczesniej przyjezdzała do porodów i zaraz rodziła. A teraz wody odeszły o 23 a urodziła po 8 nic nie szło. I juz miała miec CC ale udalo sie;-)
Moja mama tez kazde z nas rodziła bezproblemowo.(jak to sie mówi dobrze pierdneła i urodziłą) Ale jeden poród miała dramatyczny (czwart poród) i moj tato nawet poszedł do kaplicy sie o nia modlic. Ale dzieki połoznej udało sie