eager
MAJOWA MAMA 06` Zadomowiona(y)
marzycielko noworodki po wyjściu z ludzia wygladaja jak obcy...chyba bez wyjatku wszystkie ;-)ale po 2-3 godzinach jest juz zdecydowanie lepiej :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
marzycielka TY ZAWSZE TAKIE FAJNE STRONKI ZNAJDZIESZ:} ale powiem wam szczerze,ze jesce jak na to patrzyłam to mnie to przerraza troszke....wiem,ze to naturalne i wogole...ale ja sie chyba boje...
marzycielko noworodki po wyjściu z ludzia wygladaja jak obcy...chyba bez wyjatku wszystkie ;-)ale po 2-3 godzinach jest juz zdecydowanie lepiej :-)

A ja zwróciłam uwagę na jedno w tych fotkach. Nawet przy bardzo drobnych kobietkach nic nikomu nie pęka i nikt nikogo nie nacina...
Tylko u Nas taką rzeźnię z kobiety robią
sawka6
Ja używałam TANTUM ROSA
Rozpuszczasz saszetkę w wodzie (najlepiej w butelce po wodzie mineralnej)i przelewasz, przemywasz krocze po kazdym "siusiu" i po kapieli...
Ja też Tantum Rosa. Położne polecały i na szkole rodzenia i w szpitalu. Tylko nam mówili, żeby nie kupować aparatu do irygacji (można taki specjalny dostać w aptece), tylko tak normalnie, rozpuścić w kubeczku i podmywać się jak najczęściej.