Jak to "lewatywa - ok"? :-):-):-):-):-):-):-):-):-)A lewatywa jest ok:-)

Uśmiałam się - że może być ok...Ale ja nigdy nie miałam to nie wiem... może jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Jak to "lewatywa - ok"? :-):-):-):-):-):-):-):-):-)A lewatywa jest ok:-)

Uśmiałam się - że może być ok...Jak to "lewatywa - ok"? :-):-):-):-):-):-):-):-):-)Uśmiałam się - że może być ok...
Ale ja nigdy nie miałam to nie wiem... może jest

Ach! To w tym sensie - to jest ok...No właśnie nie jest taka zła jak dzięki niej kupka zostanie w ubikacji a nie na porodówce![]()
Dzięki za odpowiedzi KOCHANE jesteście.
A wasi mężczyźni odczuwali różnicę po porodzie?
Ja myślę, że powinnyście porozmawiać szczerze ze swoimi facetami i dać im szanse, bo oni też mają prawo być ze swoim dzieckiem w tych chwilach... Sądzę, że intymność wtedy nie gra roli, to nie o to chodzi w tym czasie, zupełnie inaczej się do tego podchodzi... To jest moment przyjścia na świat waszego dziecka, a nie jakieś intymne doznania, poza tym sądzę, że łątwiej mu wtedy zrozumieć te obawy przed pierwszym stosunkiem po porodzie, ma świadomość tego co przeszłyście i bardziej to ceni, no i czuje się też bardziej zaangażowany w cały proces, a nie odsunięty na bok... Tak czy inaczej ja was bardzo zachęcam, ale to już indywidualna decyzje każdej z was i partnera. Ja ze swojej strony mogę wam tylko życzyć dobrej decyzji, jakakolwiek by nie była.