reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ojjj jak slodko....I milo Cie Heatherku zobaczyc...
Wogole dziewczyny moglybyscie sie czesciej pokazywac....
Wogole dziewczyny moglybyscie sie czesciej pokazywac....

Tak w ogole, to bylam w szoku, bo wzielismy tylko nosidlo i balam sie, ze Matis nie bedzie chcial spac. A tu najpierw chodzilismy sobie, ogladalismy kaczuszki, drzewka i inne schodki, gadalismy do siebie, potem zaczelam mu po cichutku cos nucic, a on po prostu odpadl
...i tak spal POLTOREJ godziny!
...a ja chodzilam, i chodzilam, i chodzilam...... 

heatherek -Oj jak slodko Mateuszek spi...
Ja tez bylam dzisiaj na spcerku, pierwszy raz po naszym wspolnym chorowaniu....
Mati zachywcony wszytkim, az usnal po 45 minutach na 45 minut...a w sumie na spacerku bylam 2 godzinki, w koncu sie dotlenilam...ahhh jak przyjemnie a oko mi sie juz przymyka...
Ja tez bylam dzisiaj na spcerku, pierwszy raz po naszym wspolnym chorowaniu....
Mati zachywcony wszytkim, az usnal po 45 minutach na 45 minut...a w sumie na spacerku bylam 2 godzinki, w koncu sie dotlenilam...ahhh jak przyjemnie a oko mi sie juz przymyka...
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
no u mnie na spacerki w tygodniu chodzi babcia, a własciwie dwie bo ostatnio moja przesympatyczna sasiadka dołaczyla do babci i spaceruja sobie razem:-) a dzis u nas piekne słoneczko wiec pewnie zazywaja swiezego powietrza:-)
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
a ja chyba popadne w depresje
.u nas cały czas pada .Dzień i noc 24h !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jestem zrozpaczona bo całymi dniami siedzimy w domu.Zero słońca, zero spacerku!!!!!!!!!!I mąż mnie dziś pocieszył że tu taka pogoda to do kwietnia .........:sick:

reklama
Podziel się: