reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek spacerowy

Sylwia, pierwszy raz od wielu dni wyjrzalo u mnie slonko. Od razu zgarnelam Juniora i bryknelismy na spacerek. I nawet aparat wzielam, z mysla o zdjeciach, ktore Wam pozniej wkleje :-D ... A oto i one:

reklama
Tak w ogole, to bylam w szoku, bo wzielismy tylko nosidlo i balam sie, ze Matis nie bedzie chcial spac. A tu najpierw chodzilismy sobie, ogladalismy kaczuszki, drzewka i inne schodki, gadalismy do siebie, potem zaczelam mu po cichutku cos nucic, a on po prostu odpadl :-D ...i tak spal POLTOREJ godziny! :-D :-D :-D ...a ja chodzilam, i chodzilam, i chodzilam...... :-D

O jaki słodzias z Mateuszka!!!! Tylko zajadać.

My chodzimy na spacerki w weekendy. No a w tygodniu siłą rzeczy chodzi opiekunka.

heatherek -Oj jak slodko Mateuszek spi...
Ja tez bylam dzisiaj na spcerku, pierwszy raz po naszym wspolnym chorowaniu....
Mati zachywcony wszytkim, az usnal po 45 minutach na 45 minut...a w sumie na spacerku bylam 2 godzinki, w koncu sie dotlenilam...ahhh jak przyjemnie a oko mi sie juz przymyka...

no u mnie na spacerki w tygodniu chodzi babcia, a własciwie dwie bo ostatnio moja przesympatyczna sasiadka dołaczyla do babci i spaceruja sobie razem:-) a dzis u nas piekne słoneczko wiec pewnie zazywaja swiezego powietrza:-)

a ja chyba popadne w depresje :zawstydzona/y: .u nas cały czas pada .Dzień i noc 24h !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jestem zrozpaczona bo całymi dniami siedzimy w domu.Zero słońca, zero spacerku!!!!!!!!!!I mąż mnie dziś pocieszył że tu taka pogoda to do kwietnia .........:sick:

Stokrotki zakładaj kalosze i folie na wózek i w miasto :-) Dla pocieszenia u nas też ostatnio bylejak i strasznie za przeproszeniem piź....... wiatr :-)

reklama
Do góry