Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Plamienie jest brązowe i największe przy wypróżnianiu, mam kontakt z lekarzem ale staram się o dziecko od wielu lat i nie chciałabym by coś złego się stało.. dlatego chyba tak panikuje. Sporo leżę, siedzę, raczej nie chodzęCześć , ja ostatnia miesiączkę miałam 23.07, od poprzedniej soboty mam plamienie. Lekarz mówił żeby się położyć wziąć większa dawkę progesteronu. Czy masz brązowe plamienie czy takie bardziej czerwone ? Byłam u dwóch lekarzy I mówili ze brązowe plamienie nie jest Groźne. Daj znać jak u Ciebie się to potoczy. Najlepiej jak nie masz kontaktu ze swoim lekarzem jedz na izbę przyjęćtrzymam kciuki
Znam to my staramy się o dzidziusia 5 lat , za mną jedna ciąża pozamaciczna a teraz stał się cud i jestem w ciąży. Tez chciałabym żeby się udało i wszystko mnie martwiByłam u lekarza w czwartek, wszystko było dobrze, lekarz nie widział żadnych nieprawidłowości mimo bólu brzucha i lekkiego plamienia. Tak długo wyczekiwana ciąża chyba każdym objawem przeraża, strach przed utratą. Mam duphaston i może wszystko będzie dobrze, musi![]()
Mam duphaston magnez scopolan i witaminki. Kolejna wizyta w najbliższy czwartek. Mam nadzieję że usłyszę bijące serduszko mojego skarbusia :*Znam to my staramy się o dzidziusia 5 lat , za mną jedna ciąża pozamaciczna a teraz stał się cud i jestem w ciąży. Tez chciałabym żeby się udało i wszystko mnie martwidobrze Cię rozumiem ❤ Ja tez byłam w czwartek u lekarza. Kiedy masz kolejna wizytę? Dał Ci jakieś leki ?