• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wczesna ciąża

reklama
Przykro mi, ale uwierz mi że wiem co czujesz, bo też przez to przechodziłam. Zanim trafiałam tutaj nie wiedziałam, że jest tak powszechne "zjawisko". Dużo kobiet o tym nie mówi, ale tutaj na pewno otrzymasz sporo wsparcia :)

Przykro mi, ale uwierz mi że wiem co czujesz, bo też przez to przechodziłam. Zanim trafiałam tutaj nie wiedziałam, że jest tak powszechne "zjawisko". Dużo kobiet o tym nie mówi, ale tutaj na pewno otrzymasz sporo wsparcia :)
Jest to tak długo wyczekiwana ciąża i straciłam ją w mgnieniu oka.. jak zły sen z którego nie mogę się obudzić.. czekam na ten czwartek jak na stracenie..

Trzymam mocno za Ciebie kciuki ✊✊ nie mogę zrozumieć dlaczego życie jest tak niesprawiedliwe.. my kobiety oddalybysmy wszystko by być mamami a inne mordują, wywołują poronienia... Ehh
To prawda, masz racje , może u Ciebie będzie cud , może jakiś krwiak kto wie. Ja mam ciąże po in vitro , u mnie nie ma szans na naturalnie zajście , moj mąż ma bardzo słabe nasienie. Dlatego jak Wam się udało naturalnie ciesz się tym , bo jest szansa ba kolejna ciąże 🥰🥰

reklama
To prawda, masz racje , może u Ciebie będzie cud , może jakiś krwiak kto wie. Ja mam ciąże po in vitro , u mnie nie ma szans na naturalnie zajście , moj mąż ma bardzo słabe nasienie. Dlatego jak Wam się udało naturalnie ciesz się tym , bo jest szansa ba kolejna ciąże 🥰🥰
My już byliśmy w trakcie badań do in vitro.. zobaczymy jak się potoczy a za ciebie trzymam bardzo mocno kciuki ✊😘

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry