Klaudia91gdansk
Zaangażowana w BB
Dziękuje ja za Ciebie tezMy już byliśmy w trakcie badań do in vitro.. zobaczymy jak się potoczy a za ciebie trzymam bardzo mocno kciuki![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuje ja za Ciebie tezMy już byliśmy w trakcie badań do in vitro.. zobaczymy jak się potoczy a za ciebie trzymam bardzo mocno kciuki![]()
Dziękuje kochanaMy już byliśmy w trakcie badań do in vitro.. zobaczymy jak się potoczy a za ciebie trzymam bardzo mocno kciuki![]()
Wizyta jutro, dzisiaj jestem w pracy, boli mnie brzuch i plecy, do tego cały czas czuje że ze mnie leci ale idę do WC i to lekkie plamienie.. sama nie wiem co mam myśleć.. jestem rozbitaDziękuje kochanaja za Ciebie tez mocno trzymam kciuki. Daj znać co tam u Ciebie słychać? Jak po wizycie ?
Może wszystko będzie dobrzeWizyta jutro, dzisiaj jestem w pracy, boli mnie brzuch i plecy, do tego cały czas czuje że ze mnie leci ale idę do WC i to lekkie plamienie.. sama nie wiem co mam myśleć.. jestem rozbita
Daj znać jak tam po wizycie , ja ciagle trzymam kciuki .Może wszystko będzie dobrze ❤Jutro sądny dzień , może jakiś krwiak
Wczesne poronienie, tak jak myślałamDaj znać jak tam po wizycie , ja ciagle trzymam kciuki .![]()
Biedna , ściskam mocnoWczesne poronienie, tak jak myślałamodstawiłam duphaston i mam czekać na @ by się oczyściło
![]()