• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wczesna owulacja?

natka9898

Zaciekawiona BB
Witam was kochane kobietki
Powiedzcie mi czy to jest możliwe aby owulacja aż tak bardzo się przesunęła? Cykle mam regularne- 31 dni. Owulacja zazwyczaj była 16 dnia cyklu.
Jestem trzy dni po okresie i zauważyłam u siebie spore ilości rozciągliwego śluzu oraz uczucie kłucia/ ciągnięcia jajnika jak przed owulacją.
Czy możliwe jest żeby aż tak się przesunęła? Czy jajeczko w ogóle wystarczająco urosło aby mogło coś z tego wyjść? :/

reklama
Od 13 miesięcy staraliśmy się o dziecko. Miałam monitorowanie cyklu i z reguły owulacja była koło 16-18 dnia cyklu. W październiku miałam owulacje w 10 dniu cyklu - i ten okazał się tym szczęśliwym ❤

Witam was kochane kobietki
Powiedzcie mi czy to jest możliwe aby owulacja aż tak bardzo się przesunęła? Cykle mam regularne- 31 dni. Owulacja zazwyczaj była 16 dnia cyklu.
Jestem trzy dni po okresie i zauważyłam u siebie spore ilości rozciągliwego śluzu oraz uczucie kłucia/ ciągnięcia jajnika jak przed owulacją.
Czy możliwe jest żeby aż tak się przesunęła? Czy jajeczko w ogóle wystarczająco urosło aby mogło coś z tego wyjść? :/
Mam chyba dokładnie tak samo w obecnym cyklu. Mój śluz jest przezroczysty i rozciągliwy, mam uczucie wilgotności choć moje owulacje wg aplikacji miałyby przypaść w 16dc a mam dopiero 11dc. Moje cykle też trwają 30-31 dni a poprzedni trwał aż 35 🙈. Nie monitoruję się u lekarza, ale może owulacja wystąpi (jeśli wystąpi) u mnie wcześniej tak, jak Ty u siebie zakładasz?? 🤷🏼‍♀️

reklama
Mam chyba dokładnie tak samo w obecnym cyklu. Mój śluz jest przezroczysty i rozciągliwy, mam uczucie wilgotności choć moje owulacje wg aplikacji miałyby przypaść w 16dc a mam dopiero 11dc. Moje cykle też trwają 30-31 dni a poprzedni trwał aż 35 🙈. Nie monitoruję się u lekarza, ale może owulacja wystąpi (jeśli wystąpi) u mnie wcześniej tak, jak Ty u siebie zakładasz?? 🤷🏼‍♀️
Trzymam kciuki ❤️

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry