reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Welcome to Rybnik :)

reklama
Witam sobotnie :-D
u nas ponuro jakos :dry: z malym wstalismy jak zwykle po 7 :tak:
teraz ma moze godzinna drzemeczke wiec korzystam...

dorotka - teraz rozumiem jak jest Ci ciezko szkoda ze nie wiem jak Ci pomoc :-( bo finansowo w tym miesiacu tez nie za ciekawie :no: informuj nas na biezaco co i jak z Wami - razem damy rade :tak: i kochana masz sliczna corcie -zyj dla niej bo ona Cie potrzebuje tak jak Twoja mama Ciebie - wspierajcie sie nawzajem i nie zalamujcie bo to jest najwazniejsze zeby nie wiadomo jak ciezka byla sytuacja Wyscie zawsze trzymali sie razem trzymam kciuki za Was :tak:
mikus_a - heh ja mam dzis dostac i jeszcze nic .... ;-)

DZIEKI :-)

Moja niunia sie rozchorowala Goraczki nie ma ale straszny ma katar i troche kicha i kaszle Ale ten nosek ma najgorszy Nigdzie od wczoraj z nia nie wychodze ale jutro do lekarza sie z nia przejde Kropie jej kroplami Desne-mar czyszcze friga Daje kropelki witaminy C i wapno jej podaje i zobaczymy Mam nadzieje ze szybko jej to przejdzie Ona odziwo odkad jest chora to jest bardzo spokojna :-)

JESTEM juz po wizycie Mala ma katar narazie tylko albo i az :-(
Kupilam krople NASIVIN i mam nadzieje ze bedzie lepiej Jutro zas do katrali bo lekarka woli ja czesciej ogladac bo z takim malym dzieckiem to nigdy nic nie wiadomo.
Bylam jeszcze w urzedzie Kurde ile ja sie musze nabiegac aby jakikolwiek grosz zalatwic Wszedzie mala pod pache bo nie dam rady wszedzie z wozkiem i jazda po urzedach Wiecie co aby dostac jedna zapomoge 300 z groszem to ja sie musze tyle naprodukowac jakby mieli mi placic conajmniej przez kilka lat :-(

witam

dorotka - niech mala zdrowieje Ci szybciutko :tak: no a to fakt czlowiek musi sie nalatac a czasem i tak go*** zalatwi bo nikt nie jest w stanie pomoc tak jakbysmy prosily o Bog wie co ale bedzie dobrze :tak:
mikus a - ja dostalam @ juz 13 no moze to zabek jakis

ide bo jestem z mlodym na kolanach a marudzi :tak:

Witam sie mamuski Nocka u mnie w miare ale nie moge narzekac :-)Po 13 ide z Oliwia do lekarza ale jak narazie zmiany nie widze Teraz mala lezy i zajmuje sie sama soba :tak:
MILEGO DNIA

reklama
Do góry