reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Welcome to Rybnik :)

witam
u nas na dworze mgla sie zrobila :sorry2:
pewnie zimno brrr.....
a ja dzis pospalam do 8:30 a do 9 jeszcze lezakowalam :-D:-D
zaraz biore sie za porzadki - juz poodkurzane ale jeszcze reszta zostala...

a ty mikus s kuruj sie dalej

milego weekendu :)

reklama
ja to po weekendzie powiedzialam ze juz nie pije :eek::zawstydzona/y:
masakra byla ...
kurowalam sie caly nastepny dzien ...
bleeeeeeee.....
a Sewcio jak swietnie sam chodzi !!!!!
mam filmik ale nie umiem go zalaczyc bo wyskakuja bledy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mikus_a - przyjdzie i na nia pora - tak jak z zabkami Wy macie a my jeszcze nic... :baffled: u nas m tez chory mam nadzieje ze nie zarazi mi malego :no:

zaraz ide sie kapac i spac ;-)

WITAM dziewczyny Mam na imie DOROTA i jestem z ZOR wiec zaraz kolo rybnika :tak:Jak widac na suwaczku jestem mama OLIWI ktora niedawno skonczyla miesiac :tak:Jest kochana i przesliczna ale ostatnio bardzo marudna I nie chce spac :baffled:Teraz wlasnie zasnela Ja czekam na meza ktory zaraz przyjdzie z nocki i jak Mala bedzie spala to sie jeszcze poloze bo nie wyspalam sie w nocy.

POZDRAWIAM i zycze mielgo dnia Jestescie z rybnika czy okolic ????

MIKUS_A tez jestes z ZOR ??
Tak Oliwia ma kolki i walczymy z nimi ale je zazwyczaj ma wieczorami a nie w nocy A nie spi bo sama nie wiem dlaczego Tzn ona spi ale co 10 min steka jeczy i cisnie i sie budzi Daje jej smoka i zas na kilka minut spokoj Ona moze sobie pospi w taki sposob ale gorzej ze mns :-(

Dziekuje za komplement Oliwia tez dziekuje hi :-)

Teraz zobaczylam pod zdjeciem ze jestes z zor :-)
A gdzie dokladnie bo ja kolo starego szpitala mieszkam na meczennikow :-)
Powodzenia na wizycie :-)

witam
u nas nie za dobrze Sewcio marudzi od wczoraj jakies dziwne te jego spanie marudzi mi co chwile a najgorsze jest to ze goraczka i to 38.4 :szok::szok::szok::szok::szok::szok: sprawdzam co pol godzinki badz co godzine i zapsuje.... zobaczymy co bedzie potem jak co to idziemy do lekarza albo pojade na pogotowie chociaz moze na marne bo moze to byc od zabkow ach juz sama nie wiem co mam myslec...

witam sie w stanie wyczerpujacym :wściekła/y:
jestem mnie wyspana w nocy pobudka o 2 z goraczka 38,4 - dalam mu panadol to spadala ale nie chcial spac i co chwile marudzil i plakal i tak w kolko i nie spal ponad 2 godz :szok::szok::szok: a pobudka po 7 :no:
dzis mierzylam temp to narazie jest wporzadku goraczki nie ma ale stan podgoraczkowy

a my mielismy dzis Sewcia zabrac do figloraju na mikolajki ale moj idzie do roboty auta nie ammy wiec nici z tego :-:)wściekła/y:

mikus a - zabek nastepny to fajnie :-D:-D:-D
dorotka - witam serdecznie :-);-) sliczna jest Oliwka a jakie fajne wloski ma :tak: nie martw sie kolkami przejdzie jej a ponoc dziewczynki rzadziej przechodza kolki moze to co innego - moze nie umie kupki zrobic :confused: albo nie wygodnie jej za niedlugo sama bedziesz wiedziala co i jak ;-)

mikolajkowe zyczenia dla wszystkich i weekendowego odpoczynku :-D:-D

reklama
witam
maly juz spi
dzis juz o wiele lepiej bo ma tylko stan podgoraczkowy a goraczkie nie mial ani razu wiec mysle ze dzisiejsza nocka bedzie spokojniejsza :tak: i ze nie bedzie sie meczyl malusi :tak: ale wiecie co widze na dole taka mala kropke biala to jest prawa dolna 3 - kiel bodajze ale czy to mozliwe :eek::confused: nie wiem ale dziwi mnie to ... zobacze jutro :tak:

Do góry