Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
jak tam mikus_a miedzy Toba a m ulozylo sie luczynka pewnie zapracowana bo jej nie ma
maly mi teraz prze spaniem popoludniowym taki marudny ze hej juz mi nerwy siadaly ze masakra na szczescie teraz spi i mam spokoj
Mam nadzieje ze milo minal Wam weekend bo ja cala sobote i neidziele spedzilam na uczelni, ble...! Jestem padnieta i podlamana bo jestem po pierwszym seminarium no i istna porazka ehhh....
Spadam bo mam troche roboty w domu, a po 13 jade juz na lekcje i koncze dopeiro wieczorem.
luczynka - oj to zabiegana jestes na maxa ale dobrze ze masz jeszcze czas z nami popisac mikus_a - ja tez mam nadzieje na szybkie wyjscie tych zebolkow
milego dzionka a raczej reszty dnia
mikus_a - jak widze ze maly juz naprawde nie umie wytrzymac z bolu i caly czas marudzi to daje mu panadol dla dzieci, ale dzis bylo w miare nawet byl spokojny, nie no byl spokojny
hmmm hmmmmmmmm hmmmmmm
tu cos ostatnio pusto
gdzie Wy dziewczyny sie podziewacie
u ans jakos leci wprawdzie dalej bez zabka ale mowi sie coz
a tak poza tym to wszystko to samo
maly wlasnie teraz zasnal :-) wiec mam czas wczoraj z m bylismy w pubie ze znajomymi :-) mikus_a - lekarz by zaznaczyl ze zabkowanie bedzie sie opozniac ale nic nie mowil a watpie ze leki mogly by az tak reagowac - zreszta nie wiem no to musisz byc grzeczna zeby mikolaj Cie odwiedzil dzieki za komentarzyk na nk
och maly zasnal a ja czekam na mojego m bo bedziemy robic razem kolacje mikus_a - jak byas grzeczna to dostaniesz prezencik dla mnie tez to dziwne ze on dalej bezzebny ale coz tlumacze sobie ze na kazdego przyjdzie KIEDYS pora zapros gdzies meza masz z kim zostawic dzidzi to ja zapraszalam meza - i ja stawialam ale ma mi oddac hihih