Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej Dziewczyny! Faktycznie ten watek nie jest zbytnio aktywny, a ja go chyba zbytnio nie rozruszam bo jestem dosc zabiegana, ale bede sie starala
Patrysiu ja jestem z Ochojca,a le mieszkam tu dopiero czwarty rok bo pochodze z Łazisk Górnych. Jednak jestem zauroczona Rybnikiem i nei mam zamiaru sie juz stad wyprowadzac A co do tego Twojego pieska to tez mam nadzieje ze ktos go przygarnal
Dziekuje Dziewczyny za mile przyjecie :-) Mam nadzieje ze grono wkrotce sie powiekszy
Ja mialam dzis mame, brata i siostre na obiedzie i kawce. Wlasnie mama i brat pojechali a siorka zostala do wtorku. Tak sie ciesze bo mieszka w Chorzowie gdzie studiuje i jest przez to bardzo zabiegana wiec rzadko sie widujemy, ale teraz sobie to odbijemy. A zaczniemy dzis wieczorem domowym winkiem....
Witam
maly wlasnie usypia ale jakos po poludniu marudny sie zrobil - wczesnie sie obudzil jak na jego po poludniowe spanie i potem trzeba bylo go trzymac do jego godziny kapania... ale teraz szybko zasnie moj m daje mu mleczko i podejrzewam ze nie wypije go do konca tylko usnie przy nim
luczynka - w Ochojcu no to prawie niedalkeko no to mialas dzis rodzinny obiadek ja sobie wczoraj odbilam ze znajoma wieczor z winkiem a w nocy i dzis nad ranem to masakra ojojoj mam nadzieje ze Ty dzis o wiele skromniej spedzisz wieczor :-) hihihi ;-) Baw sie
witam sie i ja
kurcze maly dzisiaj pierwszy raz zasnal mi o 13:15 zawsze zaspypial pierwszy raz w ciagu dnia kolo 10-11 a dzis tak pozno i teraz jeszcze spi ale przebudzil mi sie na doslownie 5 min i dalej nynka potem moze pojdziemy na spacerek
mikus_a - hmmm z tymi zebami to jest koszmar ja nie wiem on ma tak gruba ta blonke bo nie chca mu sie przebic a on juz taki duzy i bez zebow - masakra zablokuj Twojemu m kompa albo wykombinuj cos innego nie bedzie juz wtedy siedzial tylko zajmie sie Wami oze lepiej jakbyscie nie mieli pradu
a tak poza tym to moj m od rana dzisiaj tez na robocie ..
ja dzis robilam salatke otem brokuly gotowalam i jak m przyjdzie to podsmaze mu je i sobie zrobimy mala uczte aha jeszcze chcialo mi sie robic mizerie ...
witam
my juz po spacerku ja teraz zrobilam juz zupke pomidorowa na drugie danie zrobie chyba ziemniaczki z cebulka i kefirem bo moj m ma ochote salatka zostala z wczoraj tak wiec jedzonka jest a jest
na poczatek to musze dodac ze jestem troche wsciekla bo szwagierka z mezem byli u nas i zostawili swoja corke jak juz wspominalam starsza od Sewcia o 16 dni i teaz caly czas wrzesczy - bo oni przeciez nauczyli ja sobie chodzic spac o nie wiadomo ktorej zreszta nigdy mala nie miala ustalonej pory spania, kapania itd... co chwile wieczorami w trasie gdzies tam no i mala sie przyzwyczaila Sewcio poszedl spac juz po 20 a ta buszuje i pokazuje spore jak jej sie cos nie da i pisk na maxa ... a zostawili ja bo tesciu powiedzial ze jak maja ja budzic rano zeby przywiezc ja do nas - bo tesciowka jej pilnuje bo oni do roboty to lepiej dla nich bedzie jak ja juz zostawia - no i ona w chodziku sobie jezdzi chalasu robi a mnie juz krew zalewa !!! co oni sobie wyobrazaja ... maly podejrzewam ze jak tak ona trzaska tym chodzikiem o progi drzwi to za niedlugo pewnie obudzi synusia ... i bedzie larmo ...
Ale sie rozpisalam
My dzisiaj jestesmy znowu same, bo mężuś w pracy a teciowie dalej na wczasach. Wyspalam sie dzisiaj nawet sporo bo Oliwka spala w nocy spokojnie i nie przyszla do nas
mikus_a od kilku juz lat udzielam korepetycji z angielskiego i niemieckiego, no i w tym roku mam az 20 uczniow, wiec nie ma mnie w domu gdzies od 13stej do 21szej przez 4 dni w tygodniu, a do tego co drugi weekend jezdze jeszcze na uczelnie, wiec jestem w ciaglym biegu ostatnio no ale cos za cos... a dlaczego u Was takie ciche dni? moze jakis wypad we dwojke pomoze?;-)
patrysia ale dlaczego Twoja szagierka zostawiłą córkę pod Wasza opieka? no wesolo to nie masz wspołczuje Ci, ale jakos przetrwasz ta burze:-)
witam
wczoraj mnie nie bylo bo mialam ciekawy dzien zreszta szkoda gadac ...
ale dzisiejsza noc byla wporzadku obudzilismy sie o 8 wiec jestem wyspana
juz po kawusi i sniadanku hihi obiadek tez juz mam zrobiony - barszczyk czerwony jak sobie zazyczyl moj m
luczynka, mikus_a - hmmm ja sie chyba zle wyrazilam bo oni zostawili swoja corke u nas ale nie mnie i mojemu m tylko tesciom bo mieszkamy z tesciami wiec oni sie nia opiekowali ale to i tak byla katastrofa
mikus_a - ciche dni to norma w kazdym zwiazku ale zobaczysz za niedlugo sie pogodzicie i bedzie fajnie u nas odziwo bardzo fajnie wiesz nie mysl zle kiedy Wam sie nie uklada bo jak jest juz dobrze jestes szczesliwa a jak czlowiek jest zly moglby wiele glupstw zrobic a potem moglabys tego zalowac wiem pewnie o czym myslisz bo i mnie podczas klotni nurtuje to jak dlugo jeszzce ze soba pociagniemy ale staram sie te nastawienie zmienic bo jestesmy dopiero rok po slubie i takich decyzji sie nie podejmuje bo to jest maly nawet bardzo maly staz zeby myslec o najgorszym... wszystko wroci do normy i koietko zmien nastawienie - mnie to juz tez mowilo duzo osob i wkoncu mama mnie przekonala ze w takich sytaucjach najlepiej byc opanowanym wierz mi... jest to trudne ale dasz rade ;-) luczynka - no Ty to na brak zajec nie musisz narzekac bo wiecznie cos masz szkoda tylko ze tak malo wolnego przy tym co
hej
wiecie co dzis dostalam fotelik ale musze dac za niego 50 zl - nie podoba mi sie wiec dzis rozwazymy z mezem czy by go czasem nie oddac tesciowka juz zas a bo w aucie nie widac jaki sie ma fotelik wiec po co przeplacac i wogole niech ona mi sie lepiej nie wtraca bo wybuchne ... to ja zadecyduje czy go wezme czy nie a ze mi sie nie podoba to trudno... zreszta za 109 zl na allegro widzialam lepszy i juz mi w taki sposob dzwigla cisnienie !!!