malwina1209
Mamusia Alanka:-)
hi hi no fakt ja tez przed samym porodem farbowalam:-)
co tu tak cicho?????????
co tu tak cicho?????????
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiem musze sie zaklimatyzowac bo bede chciala za rok do wiednia wracac hi hi:-) No wielasnie jak sie wykurujecie to jakies spotkanie zarzadzam dziewczyny!!!!!
to sie rzeczywiscie miala czym chwalic
Wiesz co szczerze to ja na prawde wolalabym juz rodzic i sie troche pomeczyc niz potem z blizna na brzuchu chodzic, zwlaszcza jak slysze ile powiklan jest po tym, ile ropni itd. A tak ma sie ten konfort, ze goi sie i sie zagoi, i teoretycznie bedzie wszystko dobrze, bo wiadomo, ze z tym tez moze byc roznie.
Teraz juz jest o wiele lepiej, ale niestety nie jest to juz to, co bylo przed urodzeniem Olusi. Potem dowiedzialam sie, ze to moga byc problemy wlasnie z powodu zszycia eh ale nie chce sie wkurzac wiec wole o tym nie myslec. Na szczescie Moje Slonko to rozumie, wie, ze to nie jego wina :-( 

Ja to czekam tylko az pranko sie zrobi, zjemy obiadek i smigamy gdzies sie przejsc, trzeba korzystac poki mamy tak cieplutko, bo jak sie zrobi zimno to tylki Nam zamarzna 

Normalnie raz, gora dwa razy dziennie, ale gestosc wody, doslownie ciurkiem leci i nie wiem z czego to. Wrazenie czasem jakbys sie strula, ale wyczytalam, ze tak podobno sie ma, ze dzieki temu organizm oczyszcza sie i przygotowuje do porodu, ale z Olusia nie mialam czegos takiego dlatego troszke sie martwie, a nie pojde do lekarza i nie powiem - Panie Szmit od 6 dni mam sraczke nie wiedziec czemu hahah bo chyba posikalabym sie ze smiechu