reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Welcome to Rybnik :)

Wpadłam Wam życzyć

Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru
Przyniesie Wam spokój i radość.
Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia
Żyje własnym pięknem,
A Nowy Rok obdaruje Was

Pomyślnością i szczęściem.
Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia
Niech spełniają się wszystkie Wasze marzenia
.

P.S Natusa jak wyniki ? ;>

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej dziewczyny:-D
zycze wszystkim wesolych, cieplych i spokojnych swiat!!!
a przede wszystkim zdrowych!!!!

a tak wogole to odeszly mi wody wiec moje swieta beda w szpitalu:-D:-D:-D
a Wam milego dnia zycze:-D:-D:-D

Dziewczynki! Zdrowych, wesołych, mełnych miłości i ciepla Świąt Bożego Narodzenia życzę wam wszystkim!

Basia szczególne kciuki trzymam za ciebie. Bidulko jednak święta w szpitalu. Ale za to po świętach będziesz miała już w domu dzieciątko.

Niech te święta sprawią,
że będziecie potrafiły cieszyć się tym co macie.
Niech marzenia zmienią się w cele,
do których będziecie dążyć.
Niech nie zabraknie Wam miłości i wsparcia,
żeby pokonać przeciwność losu.
Niech przyjaciele i rodzina pokazują Wam
jak wyjątkowe jesteście.
Tego życzy Tośka z mamą :))

http://www.e-zyczenia.pl/zyczenia/bozonarodzeniowe/23#ixzz199ye51IM

Cześć, dziewczynki :)
Święta, święta i po świętach... Jutro do pracy trzeba znowu pomykać :) Dalej nic nie wiem w związku z badaniami i zaczyna mnie to nieco troszkę wkurzać... Jutro jadę do tego szpitala i może tak się czegoś dowiem.

A jak tam u Was święta?? :)

reklama
oj Natusa jakoś długo nie masz tych wyników.......jedź i dowiedz się trzymam kciuki aby były dobre
a ja wam nie pisałam ale od początku grudnia mamy w domu Ospę najpierw Ola a teraz Mateusz więc siedzimy sobie w domku....

Do góry