reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

Tunia
jestem dopiero 12 dni po owulacji, dwa testy pozytywne. Beta we wtorek 28.8mlU/ml :) to wskazuje 1/2 tydzień ciąży. Jutro idę powtórzyć betę żeby widzieć czy wzrasta. Wizytę mam dopiero za 3 tygodnie.

Karwiczki powodzenia jutro i koniecznie daj znać po wizycie:) A ile Ty masz wzrostu i ile ważysz? jeśli to nie tajemnica;) Ja mam 170 i ważę już teraz gdzieś 56-57 kg bo przytyłam 5 kg;) Byłam chudziutka , ale teraz nie czuje się dobrze, ale nie mam ruchu od długiego czasu no i więcej jadłam w wakacje, to piwo to chipsy to pizza;). ale od tego poniedziałku już jem zdrowiutko :)

Natkusia a Ty po testowania, pomodlę się za Was przed snem, to jedyne co mogę zrobić :*

reklama
Natkusiu

moze i tez juz jestes brzuchata :)) jutro bedziemy wiedziec wiecej!
i jeszcze chcialam Ci pogratulowac dobrze napisanego testu!!

Aniu :)

pewnie,ze nie tajemnica mam 168 i waze teraz dokladnie 60 kilo.Tez mi sie przytylo,bo w sierpniu przed urlopem bylo jeszcze 56,po urlopie 59(wszystko przez tesciowa i jej lasagne i makarony!!!hehehe),czyli jak policzyc przytylam juz w ciazy 1kg,mam wrazenie,ze z tego piersi waza dodatkowe 0,5 kg ;-)

Jutro trzymam kciuki za mega podwyzszona bete!zreszta na pewno tak bedzie :)

a ja dam znac jak tam u mnie :) Wstawie najswiezsze zdjecie usg,mialam juz to pierwsze wstawic,ale nic tam prawie nie widac :)

buzka i milej nocy dla WAS!!!!

KArwiczki ja mam 150cm i przed ciążą ważyłam 48kg teraz nie wiem ile mi się przytyło ale mam problem dopiąć spodnie ;P nie wiem może to dla tego u mnie widać ten brzuszek bo ja ogólnie taki mały człowieczek jestem ?? hmmm ,,,,

NAtkusia ja również bede sie modlic za twój pozytywny teścik i trzymać kciuki aby Ci się udało choć to co piszesz mówi mi ze to ciaża. A mam pytanie jak podpowiada Ci intuicja?? Bo nasza kobieca jest nie zawodna ;)

Agagu intuicja podpowiada że to ciąża, jak wcześniej pisałam jak z mężem odebraliśmy wynik bety to byliśmy w szoku i nie chciało nam się wierzyć :] Ale organizm ludzki płata różne figle więc nie nastawiam się na nic.
Jutro będzie jasne.

ja mykam spać, dobranoc dziewczyny :) i dziękuję :* !

Natkusia życzę Ci aby intuicja Cię nie zawiodła. Mnie nie zawiodła - ja to czułam choć nie chciałam tu nic pisać i zapeszać żeby w razie nie wyjść na gadułę;)

Jutro Nasz dzień - zobaczysz:*

Dobranoc :*

reklama
Do góry