reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

Natkusia CUDOWNIE :D:D PIEKNIE :) Ale historia u Ciebie :) Wszystkie jesteśmy zaciążone...Ty Ja Karwiczki cudownie:)
NIe idź już na betę skoro zaraz masz badanie...szkoda nerwów i pieniążków:)
A co do tygodnia to nie wiadomo bo każee labo ma inne normy...wg moich norm też pokazuje 3-4 tydzień:) Więc może coś w tym jest :) Moja ostatnia beta miała 91.5 :D ale to 4 dni przed terminem miesiączki:) Ale fajnie:) A jak mężuś?

reklama
Chyba założę pamiętnik i cały ten cykl opiszę i za X lat dam do poczytania mojej Kruszynce :D
No Karwczki przepowiedziała, że wszystkie będziemy w ciąży :) cieszę się z naszego szczęścia :*
Mężuś szczęśliwy :) co jakiś czas dzwoni i pyta jak się "czujemy" :]

Tunia dziękuję :* w ogóle widzę że jesteś w połowie ciąży :) gratuluje :*

Tak jakoś z ciekawości trafiłam na ten wątek jakiś czas temu. Kibicowałam Ci w duchu natkusia:tak:. Z zapartym tchem czytałam codzienne wpisy. Perypetie z testami i tą nieszczęsna betą:baffled:. Faktycznie powinnaś założyć pamiętnik he he:-D. Gratuluję Ci, że jednak to fasolinka!
Wdepnę pewnie za jakiś czas podejrzeć Wasze pierwsze zdjęcia bąbelków:-p.
Życzę udanych już 8 miesięcy i powodzenia dla wszystkich świeżo zafasolkowanych.:-)

eeee Tunia to szalejesz :) Gratuluje kochana :* jeszcze połowa i będziesz miała swoją Kruszynkę przy sobie :)) a już czujesz ruchy maleństwa?

Krolcia dziękuje Ci :* najważniejsza jest wiara i nie tracić nadziei :) ale fajnych masz bąbelków! :) buziaki dla nich!

Dziewczyny z innego tematu namówiły mnie na suwaczek :) zrobiłam wg USG i krwi, najwyżej w poniedziałek poprawie :] ale jaka była radocha jak go tworzyłam :D:D

Ostatnia edycja:
natkusiu super suwaczek :) teraz oficjalnie dolaczylas do klubu :-) a beta rosnie jak widac,takze nie rob kolejnej,bo jest juz oczywiste,ze to ciaza :) jak swietnie,ze wszystkie w ciazy jestesmy,ciesze sie,ze i Wam tak szybko sie udalo :)

Agagu,Aniu i Tunia mam nadzieje,ze u Was z brzuszkami wszystko ok i ze sie dobrze czujecie :)

Tunia ja dzis zaczelam 12 tydzien,takze jest pomiedzy dokladnie 10 tygodni roznicy :) jak duze jest juz Twoje dziecko?

Moja siostra 22 idzie na sciagniecie spirali,planuje ostatnie dziecko,ma juz dwoch chlopakow,mam nadzieje,ze jej sie tez szybko uda :) spirale miala jakos przez 3 lata,niestety ma jedno poronienie za soba i druga ciaza byla troche problematyczna i polezala troche w szpitalu a pozniej w domu tez nie mogla sie przez jakis czas z lozka podnosic.Teraz ma 34 lata,czyli jeszcze nie jest za pozno :) mam nadzieje,ze wkrotce dolaczy do nas!

ja zmykam zaraz do pracy,a Wam zycze przyjemnego dnia!

Ostatnia edycja:
Karwiczki dziękuje:) U mnie bez zmian czyli bez objawów i jak zwykle każdy dzień to zamartwianie..niestety czuje, że coś jest nie tak. Po prostu to się czuje a ja dziecka nie czuje rozumiesz? Wydaje mi się, ze jak się nosi w sobie "ciało obce" TO MUSZA być jakieś objawy...a ja 6 tydzien i bez nich...ale wytrzymam do wizyty jeszcze 12 dni...

natkusia ja ruchy czuje juz od 17 tygodnia, a teraz to juz je nawet widze:-D
karwiczki dziekuje za troske tak wszytsko jest dobrze:-)moja dzidzia ma jakies 20 cm:-)
ania-aneczka a jak Ty chcesz czuc dzidzie??Ona ma kilka milimetrow i nic nie bedziesz czuc jeszcze dlugo, ja tez na poczatku wogole nic nie czulam no ale tak jest kilku milimetrow nie da rady wyczuc:-)nie zamartwiaj sie bo to szkodzi dzidzi to ze Ty sie martwisz jej tez jest zle i jest niespokojna.

reklama
Co tam kochane słychać?
Anula
nie możesz tak myśleć negatywnie bo na prawdę coś się stanie! Wiem że to nie jest łatwe w naszym przypadku jak jeszcze serduszka nie widziałyśmy ale MUSI BYĆ DOBRZE! Dla mnie nie ma innej opcji! Też codziennie zastanawiam się czy na pewno jest ok ale modle się codziennie o to.. I jak choć na chwile pomyśle o czymś złym to odganiam te złe myśli! Pamiętaj że Twoje maleństwo wyczuwa strach i nie możesz mu tego fundować. Myśl pozytywnie no na pewno pomoże :) kochana jestem pewna że będzie wszystko dobrze :)) :*:*
Tunia ruchy dziecka chyba są najfajniejsze w ciąży :) moja koleżanka non stop widziała nóżkę swojego dziecka :] słodko!
Karwiczki mocno trzymam kciuki za Twoją siostrę! Miejmy nadzieję że dołączy szybko do nas :))

Mi już dzisiaj w miarę przeszły mdłości i już normalnie funkcjonuje :] dziękuję za rady :*

Do góry