reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wiarygodność testu ciążowego

Aniu jeszcze brzuszek Ci sie zmieni,zobaczysz jak malutka podrosnie to sie zaokragli :) mi w ciagu ostatnich tygodni synek bardzo podrosl,dokladnie 14 cm w 5,5 tygodnia:szok: teraz brzuszek jest wyzej,ale i ciezej sie oddycha ;) tak czy siak delektujmy sie ciaza!:-) Tez staram sie duzo pic,a herbatka z pokrzywy to juz standard i faktycznie twarz juz nie jest nigdy opuchnieta,dzieki za rade!

A czy to prawda,ze lepiej zciagnac obraczke jesli jeszcze jest luzna bo potem rece tak opuchna,ze bedzie za ciasno?kurcze ja swojej nie zciagnelam jeszcze od przysiegi i chcialabym,zeby tak tez zostalo....:unsure:

reklama
Witam się :-)

U mnie strasznie brzydka pogoda, zimno i pada deszcz ze śniegiem masakra :-(

Karwiczki to prawda.. Musisz ściągnąć bo pod koniec ciąży każdej ciężarnej puchną stopy i dłonie i będzie taki moment, że jej nie ściągniesz.. Ja mam na razie luźną ale rozbieram ją jak jestem w domu. No i np w szpitalu gdzie ja będę rodzić nie można mieć obrączki przy porodzie, muszę nawet kolczyk z nosa wyciągnąć :sorry2: chyba w ramach bezpieczeństwa.

Co do picia.. O zgrozo! Ja piję chyba z 3-4 litry dziennie.. Wiecznie piję bo suszy mnie jakbym miała mega kacora :shocked2:

Halo Witam moje Kochane ;))))

Przede wszystkim Natkusiu jesteś Kochana mleko i migdały pomogły ;)))) ciesze się że nie musze znowu kupować tabletek ;PP baaaaardzo Ci dziękuję :*:*:*:*:*

Karwiczki piękny brzuszek !!!!! taki zgrabniutki !!!!! i wogóle wyglądasz przepięknie !!!!!

Ja wczoraj kombinowałam z godzine żeby wrzucić zdjęcie mojego brzuszka ale w telefonie wychodziły ciemne zdjecia a do aparatu nie mam kabla usb ;(((((( ale w obwodzie w brzuchu na wysokości pępka mam juz 100 cm ;P od stycznia przytyłam 2 kg i teraz ostatnio spadła mi waga o 1 kg i mam 59.9 kg wagi moja waga początkowo to 49 kg ;))) a mój brzuszek sie rozciągnął mam takie wrażenie ;))) chodzi mi o to że Karwiczki ma okrągłą piłęczkę a ja mam owalną ;))))) nie specjalnie pilnuję diety jem to na co mam ochote i kiedy czyli w nocy też wstaję coś zjesć. Jem słodycze piję shakea jak już wspominałam raz tutaj ;))) fastfood rzadko od początku może 3 razy sie skusiłam ale wiadomo w dużych ilościach wszystko może zaszkodzić. Kacperek się wyciąga na całej długości odpycha sie nóżkami z jednej strony a z drugiej rozpoznaję główke bryka fika jest ok ;)))) dla mnie najważniejsze jest jego zdrowie. Dzisiaj znowu mi się snił mój Syn taki jak go sobie wyobrażam czarne włoski ciemne oczka i usteczka w kształcie serduszka ;)))) cały czas powtarzam do mojego Arka że stworzyliśmy wspólnie cud i że bedę miał jego małą kopie ;)))) nie wiem czemu ale mam wrazenie że taki właśnie będzie mój Syn cały tatuś ;)))))

Dziewczyny wogólle to wyobraźcie sobie że ja śpiewam małemu robie to gdy jesteśmy sami bo nie bedę ukrywać spiewać nie umie ale małemu to najwyraźniej wogóle nie przeszkadza i gdy tylko zaczynam Kasperek zaczyna sie obracać mi w brzuchu kręcic wypinać pupe trwa to chwile i nawet ma swoje ulubione piosenki hehe ...

Nie ma za co Agagu :-) bardzo się cieszę, że Ci pomogło.

Ostatnio mój mąż zaczął pytać jak to jest jak się w sobie czuję nowe życie.. Nie mogłam mu tego opisać, to jest coś niesamowitego i pięknego :-)

Mój Michał wczoraj cały dzień się wiercił, rano mnie obudził i chyba cały dzień nie spał :sorry2: za to dzisiaj cisza, śpi ciągle po wczorajszym :-D Zjadłam trochę cukierków pudrowych (uwielbiam!) to trochę się powiercił i znowu śpi :-)

A tak poza tym to wszystkie macie PIĘKNE brzucholki!

No już mam odpowiednie suwaczki ;))))

Natkusiu mój Arek też o to wczoraj zapytał jak wpatrywał sie jak nasz Syn odstawia dzikie harce u mnie w brzuchu, odpowiedziałam mu że to jest nie do opisania i że niech żałuje że nie moze tego odczówać tak jak ja ;))))
A Kacperek dzisiaj aktywny ;))) od rana uwielbiem czuc ruchy ;))))

No suwaczki pierwsza klasa :tak::-)
Szkoda, że nie mogą tego poczuć.. Osobiście bardzo cieszę się, że jestem kobietą i jest mi dane przeżywać to co przeżywam :-)

No ja myśle o tym tak samo ;)
Natkusiu a mam takie pytanie do ciebie który Ty jestes rocznik ?? bo wydaje mi się ze widziałam jak kiedy napisałaś w jednym poście ze 87 i mnie to męczy ;)

reklama
Do góry