Halo Witam moje Kochane

)))
Przede wszystkim Natkusiu jesteś Kochana mleko i migdały pomogły

))) ciesze się że nie musze znowu kupować tabletek ;PP baaaaardzo Ci dziękuję :*:*:*:*:*
Karwiczki piękny brzuszek !!!!! taki zgrabniutki !!!!! i wogóle wyglądasz przepięknie !!!!!
Ja wczoraj kombinowałam z godzine żeby wrzucić zdjęcie mojego brzuszka ale w telefonie wychodziły ciemne zdjecia a do aparatu nie mam kabla usb ;(((((( ale w obwodzie w brzuchu na wysokości pępka mam juz 100 cm ;P od stycznia przytyłam 2 kg i teraz ostatnio spadła mi waga o 1 kg i mam 59.9 kg wagi moja waga początkowo to 49 kg

)) a mój brzuszek sie rozciągnął mam takie wrażenie

)) chodzi mi o to że Karwiczki ma okrągłą piłęczkę a ja mam owalną

)))) nie specjalnie pilnuję diety jem to na co mam ochote i kiedy czyli w nocy też wstaję coś zjesć. Jem słodycze piję shakea jak już wspominałam raz tutaj

)) fastfood rzadko od początku może 3 razy sie skusiłam ale wiadomo w dużych ilościach wszystko może zaszkodzić. Kacperek się wyciąga na całej długości odpycha sie nóżkami z jednej strony a z drugiej rozpoznaję główke bryka fika jest ok

))) dla mnie najważniejsze jest jego zdrowie. Dzisiaj znowu mi się snił mój Syn taki jak go sobie wyobrażam czarne włoski ciemne oczka i usteczka w kształcie serduszka

))) cały czas powtarzam do mojego Arka że stworzyliśmy wspólnie cud i że bedę miał jego małą kopie

))) nie wiem czemu ale mam wrazenie że taki właśnie będzie mój Syn cały tatuś

))))
Dziewczyny wogólle to wyobraźcie sobie że ja śpiewam małemu robie to gdy jesteśmy sami bo nie bedę ukrywać spiewać nie umie ale małemu to najwyraźniej wogóle nie przeszkadza i gdy tylko zaczynam Kasperek zaczyna sie obracać mi w brzuchu kręcic wypinać pupe trwa to chwile i nawet ma swoje ulubione piosenki hehe ...