reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wiarygodność testu ciążowego

A u mnie dziś Emilka w ogóle nie dała znać. Wczoraj też nie :( Jak jestem aktywna to rozumiem bo sobie śpi, ale dziś od rana na tyłku w pracy i martwie się...ale to normalne;)

reklama
Agagu to w tym samym wieku jesteśmy :-) w ogóle to miałyśmy się spotkać eh..

Aniu chyba mój Michał zabrał energię i aktywność Twojej Emilce bo wczoraj to aż się bałam czy to normalne bo cały dzień chyba nie spał :shocked2: a dzisiaj znów ma spokojniejszy dzień. U mnie znowu nie ma znaczenia czy siedzę czy chodzę, czasami jak jestem zbyt aktywna to mnie skopie, może dziewczynki są inne. Zjedz coś słodkiego, może się rozrusza :-) i nie martw się :*

Dzisiaj robię na obiad pieczonego pstrąga z pieczonymi ziemniakami bo mam mega smaka.. Ale prze chwilą myłam i szkrobałam tego pstrąga (był świeży) i słabo mi się robiło :sorry2: w ciąży zrobiłam się jakaś taka delikatna..

agagu no ja nic nie czułam od wczoraj..jadłam słodkie, kwaśne, kąpiel i nic. Nie wiem no poczekam do jutro. Dziecko śpi 20 h na dobę w brzusiu a mowię jak jestem aktywna to jej nie czuję...zawsze po śniadaniu czymś słodkim w trakcie kąpieli i przed snem a tu nic...zobaczymy

Natkusiu a no miałysmy ;( niestety nie moge mój Arek robi sie nad wyraz wrazliwy gdy jestem za bardzo ruchliwa zresztą mój brat to samo dlatego też leze lub siedze i odpoczywam żeby mnie nie denerwowali ;P
Aneczko no nie wiem co Ci napisać bo ja sama bym już dawno spanikowała ;)))) poczekaj do jutra i jak nic sie nie zmieni skontaktuj się z lekarzem choć przyznam szczerze ze u mnie Kacperek ruchliwy ale jak miałam 22 tydzień to zdażały mu się postoje takie jak u Twojej Emilki ale wieczorem zazwyczaj zaczynał kopać po całym dniu ciszy i sie uspokajałam ;)))). Poczekaj i nie panikuj napewno jest ok ;) moze Emilka nie lubi brzydkiej pogody i woli spać ;))))

Agagu Jak nie będę zbytnio ociężała i Kacperek będzie na świecie to wtedy do Ciebie wpadnę :-) hihi .. to dobrze, że chłopcy o Ciebie dbają.. Tak ma być :tak:

Aniu na razie nie panikuj, wydaje mi się, że u nas jeszcze jest normalne, że jest przestój.. A nie możesz porównywać się do mnie czy do innych lipcówek bo każde Małe jest inne i żyje własnym tempem.. poczekaj jeszcze parę dni i jak nadal będzie cisza to wtedy już skontaktuj się z lekarzem. Głowa do góry :*

Potwierdzam Natkusie nie panikuj każde dziecko jest inne i każda mama również mnie Kacperek zaczoł kopać w 21 tygodniu dokładnie w dzień badań prenatalnych i tego dnia ruszł sie cały czas od rana mimo że byłam w ruchu ale zdażały mu sie postoje tak jak pisze Natkusia ;))) i teraz tez mu sie zdaża gorszy dzień nie denerwuj się wszystko będzie dobrze.

Natkusiu oczywiście zapraszam a jak nie dasz rady to ja Ci odwiedze z Kacperkiem ;)

Ja mam inne zmartwienie :-( moje piersi ... otóż nie wiem czemu ale mam wrazenie że nie mam mleka !!!! Boje się że nie będę mogła karmić Kacperka ;(((( wrażliwsze mam tylko sutki i obwódki i są strasznie ciepłe ale jakoś tak się martwie że nie będę mogła karmić piersia ;((((( wizyta dopiero 14 i na pewno o tym powiem mojej gin. ale nie wiem co mam myśleć nie urosły mi za duzo może 2 rozmiary i wydają mi się takie małe są pełniejsze ale wydaje mi się ze powinny być wieksze :|

Ja uciekam poleżeć sobie troche od rana siedze przed kompem zajrze w poniedziałek ;))

Papapapapa buziaki Kochane i miłego dnia :*:*:*:*:* Pozdrawiam

Agagu nie panikuj! Przecież piersi nie urosną Ci o 5 rozmiarów :no: na pewno będziesz mogła karmić Kacperka.. Ja nawet innej opcji nie widzę :* powiem szczerze, że ja się nie przypatrywałam moim piersiom.. Urosły mi o 2 rozmiary ale brodawki stały się olbrzymie :szok: Agagu ja Cię proszę nie myśl tak negatywnie!

A gdzie jest nasza Karwiczki? Przyjdzie i znowu napisze text "ale żeście się rozpisały" :-D ma wolne już a nie zagląda częściej hmmm..

A ja dzisiaj idę z moimi koleżankami na piwo (oczywiście karmi ;-)) .. odkąd mieszkam na Bieruniu to ciągle ktoś mnie wyciąga z domu.. Grzegorz powiedział, że jeszcze trochę i da mi szlaban :-D

Agagu a gdzie Ty dokładnie w kato mieszkasz?

reklama
Wrócił mąż z pracy położył rękę na brzuchu i od razu PUK , ale lekkie delikatne, ale oboje czuliśmy:) No i teraz po zupce ciepłej też trochę puknęła 2 razy, ale bardzo delikatnie:) Ja nie panikuje,, gdybym panikowała to bym leciała do lekarza;) Dałam sobie czas no i Emilka coś tam się rusza. Ale przyznam szczerze np, w 22 tygodniu była bardziej aktywna, mocniejsze te ruchy:) No ale tydzień temu byłam na badaniu i było wsio ok.

Do góry