reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wiarygodność testu ciążowego

reklama
!!!Ale sie rozpisalyscie ! :-p:-p:-p :-D:-D:-D:-D

Ja dzis smigalam po miescie,na urodziny w niedziele idziemy i musialam prezent kupic,ale i tak nic nie znalazlam,no a potem obiad bo maz przychodzi na przerwe z pracy i na 2 godzinki w domu jest,to wtedy wcale nie siedze :)

Widze Aniu,ze Emilka dala o sobie znac,to swietnie,bo wiem,ze mozna sie stracha najesc:tak:sama tak mialam,bylo to dokladnie w przeddzien moich urodzin jak przygotowywalam jedzenie na impreze,caly dzien nic a nic,tylko u mnie moglam sie uspokoic przykladajac ten detektor i po znalezieniu serduszka bylam juz spokojna :tak: Nie martw sie na przyszlosc,skoro wszystko jest dobrze,a masz taka gwarancje od Twojego lekarza,ze malutka swietnie sie rozwija,to nie moze byc inaczej,ale i tak sie ciesze,ze jestes juz spokojna:-)

Natkusiu no prosze,na tance Cie ponioslo,wychodz poki mozesz :) na pewno lepiej niz ja-z dwoma kotami przy boku i caly wieczor na kanapie,hehe nie dziwne,ze mnie plecy bola :-pCo do obraczki to sie zasmucilam :((( tu wyczytalam,ze w razie cesarki trzeba koniecznie sciagnac,ale przy zwyklym juz nie,oczywiscie jesli bedzie trzeba to ja juz wczesniej sciagne,ale jak na razie jest jeszcze luzna,nie chce zeby mi ja moze przecinali:baffled:

Agagu Ty sie nie martw!!!Mleko na pewno bedziesz miala!Zobaczysz,ze po porodzie sie wszystko zmieni i jeszcze piersi Ci troszke nabrzmieja,ale nie spodziewaj sie kosmicznych rozmiarow:-)Mi tez o dwa urosly i ciesze sie,ze nie sa wieksze,dwa rozmiary to i tak duzo,spokojnie,pokarmisz jeszcze Kacperka :tak:

Halooo ;)))) to znowu ja ;))))

Natkusiu to Michasia ukołyszesz na tych tany tany bedzie ładnie spał ;))))
A ja Kochana dokładnie to na os. tysiąclecia ;))))

No Karwiczki martwie się tym moze i nie potrzebnie ale ja poprostu nie wyobrażam sobie że mogłabym Kacperka karmić inaczej niż piersią ;((((

Aneczko Leniuszek z tej Twojej

Aneczko przepraszam nie dokończyłam zdania ;P
chciałam napisać ze leniuszek z tej Twojej malutkiej Księżniczki ;))))
Może poczęta została w sobote ;PPP

Buziaki Kochana i pamiętaj bez stresu !!!!! To nie pomaga :*:*:*:*

Agagu a jak w sobote poczety to leniwy???bo my akurat w sobote 3 wrzesnia bzykanko mielismy i z tego wyszedl nam Carmelo:-D:-D:-D:-Djestem pewna tego dnia bo mielismy miesieczna przerwe i to byl jedyny dzien w ktorym mielismy seks :happy2: to juz wiem,czemu Carmelo tak sie nie rusza zbyt czasto,hehehe:wink:

a co do moich piersi Agagu to one na poczatku byly takie super obrzmiale i jedrne,a teraz zupelnie odwrotnie-sutki o srednicy metra i cycuszki placuszki,troche zaczynaja zwisac:sorry2: nic mi jeszcze z nich nie leci,ale po porodzie jest zupelnie inaczej,wtedy nie nadarzysz pompowac!!!

Ostatnia edycja:
Agagu a żebyś wiedziała, że w Sobotę:) Agagu rozumiem Cię z karmieniem :) Bardzo bym chciała karmić a też mam o to lęk..w ogóle o sprawy karmienia...więc lepiej żebyśmy się tego wyzbyły bo karmienie jest w głowie:) Moje piersi nic nie urosły, tylko w obwodzie ...i wydaja mi się takie wątłe..

Hejka

My Michała poczęliśmy w piątek więc dlatego chyba jest taki ruchliwy i to się prawdopodobnie sprawdza :-)

Dziewczyny Wy tak o karmieniu piersią negatywnie nie myślcie.. To też dużo zależy od psychiki tzn od co jest w głowie i jeżeli będziemy tak myśleć to faktycznie możecie nie mieć mleka.. (kiedyś czytałam na ten temat badanie) .. Więc zabraniam Wam tak myśleć! Każda z nas będzie karmić swoją pociechę i koniec :-)

Wczoraj spędziłam mega fajny wieczór.. Ale Michałowi nie podobała się głośna muzyka (jak to w pubie) bo ciągle mnie kopał :sorry2: jak wróciliśmy to poszedł spać a dzisiaj znowu obudził mnie kopniakami i chyba się przeciągał bo czułam tak jakby rękę albo nogę miał wbitą w mój brzuch i taką małą gulkę.. Jak ja go już kocham :-)

a ja tam nie martwie sie karmieniem:-)moje siostry mialy mleka duzo i wykarmily dzieci,takze jestem dobrej mysli,ze i u mnie tak bedzie :)))

Natkusiu ja tez kocham calym sercem mojego maluszka,juz tak sie go nie moge doczekac!!!!Mysle jak to bedzie,jak sie sytuacja w domu zmieni,chodzenie na spacery,przewijanie,karmienie,trzeba myslec o pozytywnych rzeczach,a smuca mnie takie komentarze-koniec z wolnoscia,teraz sie nie wyspisz,zobaczysz,ze nie jest tak latwo,albo reakcja na to jak mowie,ze marze o 3 dzieci czesto jest taka-zobaczymy czy po pierwszym dziecku dalej tyle dzieci bedziesz chciala,a dlaczego nie???Dziwi mnie to,ze na wiesc o mojej ciazy kazdy prawie zaczyna wymieniac wszystkie negatywne rzeczy dotyczace dzieci,wiadomo,ze wychowywanie dziecka nie jest latwe,ale nie mozna myslec tak negatywnie:-)

reklama
Tak Aneczko,to Karmelek :))) !!!!!

Tu masz w powiekszeniu :))

NOCERA_38j.jpg

Do góry