reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wiarygodność testu ciążowego

Karwiczki to zdjęcia już dawałaś prawda? :>
No to jest aż niemożliwe, że można tak bardzo kochać :tak: tym bardziej, że jeszcze nie widziałyśmy.. Ja bym teraz już mogła życia oddać za tego mojego brzdąca :-)
Ja na szczęście mało mam takich komentarzy negatywnych.. jedynie moja mama ale to na zasadzie zmartwienia (bo nie raz jej przyprawiałam zmartwienie) i śmieje się, że teraz zobaczę jak to jest mieć dziecko i codziennie się o niego troszczyć i martwić.. A koleżanki te co mają dzieci to mówią, że jest ciężko ale za nic by tego nie zamieniły i są szczęśliwe :-D a te co nie mają dzieci to cieszą się razem ze mną bez komentarzy. Ja sobie zdaje sprawę, że łatwo nie będzie, nie przespane noce, codziennie strach o te nasze dzieci itd .. ale wszystko jest do przeżycia :tak::-)

reklama
Karwiczki ja nie wiem dlaczego, ale nie pamiętam tego zdjęcia. Jejku jaki cuuuddnny :) Ma już włoski czarne czy się wydaje?
Też bym bardzo chciała takie zdjęcie, ale u Nas 200-250 zł wizyta 3d cz tam 4d:) ale pamiątka niesamowita.

Ja też już tak kocham Naszą Emilkę chociaż od 2 miesięcy nie pokazała buźki ;) Ale dzis za to aktywna a ja od razu szczęśliwsza bo naprawdę 2 dni spała i nie dawała znać. A ja dziś wafelki, jabłecznik z lodem i proszę maleńka daje cynk :)

Tak Natkusiu,zdjecie bylo wstawiane,ale wstawilam jeszcze raz dla Aneczki :))

Aneczko lekarz wlasnie twierdzil,ze to tylko cien nie wloski,ale jak wszystkie zdjecia widze to na kazdym ma takie czarne tam gdzie wlasnie sa wloski,szczerze mowiac z nimi czy bez-to akurat nie bardzo wazne,najwazniejsze zeby byl zdrowiutki,a wloski jeszcze zdarza mu urosnac :-)

a ja wlasnie zjadlam chleb z dzemem truskawkowym,ogladnelam Porodowke na TLC i chyba sie zdrzemne bo padam,pa!

Halo moje Kochane ;)))

No no Karmelek w sobote poczęty Emilka w sobote Michas w piątek i mój Kacperek tez w piątek ale to nawet czuje że w piątek bo imprezowicz z mojego syna potrafi 3 noce i 3 ni z rzędu odstawiać dzikie harce w brzuszku nawet teraz a potem śpi całą noc i cały albo pół dnia potem zbiera siły jest spokojniejszy a na koniec znowu dzikie harce kilka dni i nocy z rzędu hehehe ;))))

Dziewczyny kazda z nas Kocha swoje dziecko ;))) ja Kacperka też Kocham nad życie co juz pisałam na forum śnię o nim i wyobrażam sobie jak wygląda jest moim największym Skarbem a najleprze jest to że czuje że to małe dzieciątko związało mnie z otoczeniem tak silnie że nie jestem wstanie tego opisać np. Mój Arek bardzo go kocham jest moim ideałem jest ze mną i przy mnie na dobre i złe i wiem ze to się nigdy nie zmieni i od samego początku nie wyobrażam sobie życia bez niego ale teraz jak jest Kacperek którego razem stworzyliśmy z miłosci nie z przypadku to tak czuje ze nic nie moze nas rozłączyc że on jest tylko mój i dla mnie a ja tylko jego i dla niego ,,, no nie wiem jak moge to opisać do czego porównać to tak jakby on był moim słońcem a ja jego planetą która wokół niego krąży ;)))) dobra juz się uspokajam ;PPP poniosło mnie hehe

Uciekam bo ja tak tylko na chwilke bo na urodzinach u teścia jestem ;))))

Całuję was i pozdrawiam buziaki :*:*:*:*:*:* papa

To mój brzuszek domek Kacperka ;))))

DSC0000003.jpgDSC0000004.jpgDSC0000005.jpgDSC0000006.jpg Jakosc troche kiepska bo w telefonie mało pixeli ale zdjęcia brzucha są ;)))))

Uciekam papapa :*:*:*:*:*:*

agagu wszystko dobrze widac na zdjeciach,wkoncu doczekalysmy sie twojego brzuszka:-) ladniutki brzuszek i juz niezle zaokraglony:tak:widze,ze lozeczko juz masz postawione i czeka na Kacperka,my jeszcze w domu nic nie mamy postawionego ale zamierzamy ruszyc pelna para w kwietniu.Ladnie rozpisalas sie o milosci do Kacperka :)))

ja chcialam spac godzinke,a wyszly prawie 3!:szok:

Dziewczyny ja znowu z pytaniem o seksie,jak tam u Was wyglada,kochacie sie czesto,czy moze wcale?Jak Ty Agagu,masz zakaz czy mozesz?
Ja wczoraj kupilam zel do pochwy,bo dalej piecze i jest sucho jak sie kochamy,musze poczekac z jego uzytkiem,bo znowu cholerny grzyb mnie dopadl i musze od dzis aplikowac 3 noce krem przeciwgrzybiczny,mam nadzieje,ze tego cholerstwa sie pozbede... :hmm:

Karwiczki ja właśnie mam zamiar kupić taki krem...na literke "F" Feminum czy jakoś tak...więc rozumiem Cię doskonale:* Moje libido jest masakryczynie niskie bo wszystkie mnie tam w środku boli ...
Agagu PIEKNY BRZUsIO !!! Mój od ostatniej fotki się nie zmienił :) i łóżeczko stoi, u Nas też::) CUDNIE !!

Załączniki

• 21t4d (1).jpg
    21t4d (1).jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 63
  • 21t4d (2).jpg
    21t4d (2).jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 57
Karwiczki to zdjęcie sprzed 2 tygodni;)

Jejku ja ja się znowu umęczyłam w nocy....z bólu...po oby stronach brzucha po prostu taki ból przy przewracaniu się z boku na bok, przy chodzenia i po oddaniu moczu...ale dam sobie czas do jutra i wtedy pojadę na izbe albo zadzwonie do mojego lekarza..wydaje mi się, że to albo pęcherz albo wiązadła...miała któaś z Was tak?

reklama
Natkusiu czy mogłabyś mi przesłać link do tego aparatu, którym słuchacie serduszka maleństwa? Bo nie wiem nawet jak się to nazywa:zawstydzona/y: I czy jest dobre, słyszycie serduszko? Słuchacie?

Do góry