reklama

widoczność kości nosowej

Hej dziewczyny, pisze do Was bo odkąd wyszłam z gabinetu i obejrzalam zdjęcia USG nie daje mi to spokoju. Ogólnie lekarz nie miał żadnych złych wieści, NT 1.9mm, serduszko bilo dobrze, lecz nie poinformował nic mnie na temat kości nosowej, a na swoich zdjęciach kompletnie jej nie widzę, może wy coś dostrzegniecie i mnie trochę uspokoicie...
IMG_20230810_192104.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Idź gdzieś do gina na usg żeby rozwiał wątpliwości. Bardzo dziwnie to zdjęcie wygląda. Czy podczas robienia usg widziałaś monitor w czasie rzeczywistym czy tylko zdjęcie dostałaś?

Idź gdzieś do gina na usg żeby rozwiał wątpliwości. Bardzo dziwnie to zdjęcie wygląda. Czy podczas robienia usg widziałaś monitor w czasie rzeczywistym czy tylko zdjęcie dostałaś?
widziałam w czasie rzeczywistym i też nie umiałam dostrzec, lekarz na koniec powiedział, że anatomicznie jest okej, no ale to niewspomnienie słowem o kości dało mi do myślenia... zrobiłam również pappa w tej klinice, wyniki razem z opisem USG mają byc do 2 tygodni

widziałam w czasie rzeczywistym i też nie umiałam dostrzec, lekarz na koniec powiedział, że anatomicznie jest okej, no ale to niewspomnienie słowem o kości dało mi do myślenia... zrobiłam również pappa w tej klinice, wyniki razem z opisem USG mają byc do 2 tygodni
jeśli w czasie rzeczywistym nie widziałaś noska to już dziwne. Idź do jakiegoś gina prywatnie na usg.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry