• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wielki Styczniówkowy Zlot

reklama
ja to z warszawy jestem teraz, ale pochodzę z podlasia :-). a moze jakies mazury? albo polskie młerze:blink:

moje pytanie: ile miałby trwac taki zlot?

i jesli nad polskie morze, to wydaje mi się że najlpeiej w pierwszej połowie lipca, ale na mazurach może być taniej.

mój maż mówi ze polskich zakątków to jemu najbardziej podoba się Teneryfa :-D. Karola, uważaj bo nadciągniemy do ciebie :-D

... i ja się mogę dostosować :tak::-p

Wstępnie jestem za:-)

to może lipiec, pierwsza połowa ?

Skrzętnie notuję :tak::tak::tak: :nerd:

tika mnie wklep pod wloclawek tez :)
Ja sie bede dostosowywac co do terminu.
Co do miejsca to w okolicach wloclawka jest (albo byl) osrodek wypoczynkowy, nad czystym jeziorem, pomosty, place zabaw. Domki trzypokojowe w kazdym pokoju po dwa luzka tylko musze sie dowiedziec szczegolow bo w necie nie moge znalezc i nawet nie mam pewnosci czy toto jeszcze dziala Oo

Xandii, co do Twojego przejazdu gdzies na poludnie to chetnie oferuje baze przelotowa u siebie. Miejsce sie znajdzie napewno a potem moglybysmy pojechac razem :P

Jest szansa ze bede w PL w Zabrzu gdzies w okolicach swiat wiec chetnie sie spotkam^___^ ale to niestety caly czas niepewne

Aniay ... dopisałam Cię :tak:

Mariolka ... podmieniłam mapkę w moim poście na str. 6 wątku, ale gdybyś Ty mogła podmienić na pierwszej stronce byłoby super :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry