reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Lilianko wyszła całkiem całkiem, chociaż kucharka ze mnie średnia:-p Ale że żywe? te króliki?
Ewitko sprostowanie- ubranka przyszły przed chwilą są ślicznie słodkie:)

Kaira jestem.
Obiecuję, że od poniedziałku stanę się częściej piszącą ciężarówką. teraz małe problemy z komputerem tzn jego brak i musze pisać albo ze szkoły albo od Kini a ona ciągle pyta a co to a co piszesz.
U nas wszystko w porządku, w pn mam wizytę a w śr jedziemy do W-wy na echo serduszka, może dowiem się juz kto mieszka w moim brzuszku.
A i Lil zdam relację w poniedziałek, bo planujemy Kini powiedzieć o rodzeństwie.
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny.

Moje aniołki:
Olek 10.11.2008
[*]

Mikołaj 23.03.2009
[*]

Michał 04.11.2009
[*]

Ada 04.05.2010
[*]

annas moze choc troche pomoglam bo wiem jakie to "ciezkie" ;-):baffled: a jesli chodzi o wolowine to lubie ja jesc ale sama nie potrafie jej w zaden sposob przygotowac zeby jadalna byla :zawstydzona/y: lili moze podpowiesz co i jak z tym dziadostwem robic,ile czasu piec\smazyc\dusic zeby dalo sie zjesc :dry:
carri zycze Ci aby bylo szybko i bezproblemowo-swoja droga czyt na wiesciach od mamusiek i wczoraj pytalas jakie ciuszki wyprawkowe kupic :szok: :-D wiec raczej juz tego nie zrobisz ;-)
kasiawd juz zaczelas 16tc :szok::szok::szok: ale super!!!!strasznie sie ciesze i czekam na swietne relacje z poniedzialkowej wizyty :tak: buziaczki dla Kini :-)

jeeeeejjjjj ja chyba jestem po jezynce....(wg usg na 30 styczen termin:baffled:)ale jeszcze martusionek,jezynka,angelka....i chyba ja :szok: czy angelka po mnie????masakra..

a my dzis wybralismy sie do sklepu po te buty....jakis sklep zamiast CCC u nas w realu otworzyli i weszlam zobaczyc....no i w sumie kupilm buty....nawet fajne,na metce cena 59zl-wiec mysle super...a przy kasie babka mowi 29zl :szok::szok::szok: w szoku do tej pory jestem :-D w weekend smigne po jeszcze kilka par jak taka taniocha :-p jak jeszcze cos bedzie :sorry2:

oooooszszszs tylko 2 2 na suwaku......

Ostatnia edycja:
Czesc Dziewczynki Wieczorowo :)

Aniolki Ty przede mna ;) Dzis mnie Stasinek przestraszyl bo nie chcial sie w ogole ruszac, wiec polecialam na ktg i od razu zaczal szalec :)

Wczoraj bylismy u ginki, troche mnie wkurzyla bo nie chciala zrobic usg :( dopiero 3 lutego :( a do 3 lutego to ja juz planuje urodzic :)

Carri trzymamy kciuki!!!!

angelka no to mnie pocieszylas :-p nie wierze ze jestem 3...no normalnie szok....pamietam jak liczylam ze gdzies na koncu kolejki "stoje" :baffled: a to juz....
dziewczyny ja normalnie chodze i ciagle mysle zeby sie Olaf pepowina nie udusil,zeby go "w pore" wyciagneli jakby co....no schizuje jak niewiem...wy tez mialyscie tak-mamuski rozpakowane????:zawstydzona/y:
apropo ruchow...Klusek tez jakos mniej aktywny....tzn musze sie "wsluchac" w ruchy a raczej pocierania sie o moje wnetrznosci...czasem klupnie kolankiem i czasem pupcie wystawii ale baaardzo leniwy sie zrobil :-( wiem ze to normalne z racji braku miejsca ale nie powiem ze troche schizuje :dry:

Aniolki ja to od samego poczatku mam schizę ze owinie sie pępowiną, ze cos sie stanie... :( a teraz mysle o tym praktycznie non-stop.... Dzis dlugo nie czulam go i polecialam na ktg od razu... Najlepiej jakbym juz poszla do szpitala a tam by mnie monitorowali 24 na dobe :)

no ja wlasnie tez juz bym chyba wolala lezec w szpitalu pod ktg 24h ;) ale w sumie zapala mi sie lampka-ze czemu mialo by mi sie teraz nie udac????? :D i tego sie bede uparcie trzymac....choc te straszne mysli ciagle sie klebia i zaczynaja przycmiewac te pozytywne :(

Dziewczyny dacie rade, tzn. wszystkie damy radę, nic się nie stanie a schizowanie na pewno nie pomaga.

Angelka ja jestem po Tobie albo jeszcze przede mną jest Ewitka, ale ona będzie miała wyznaczony termin CC.

reklama
no tak gosiu....shizowanie nie pomaga a wrecz maluszkowi szkodzi...ale co poczac kiedy samo tak jakos ;(
no niby niewielka roznica miedzy nami ale jakos bycie 5 w kolejce chyba napawa mniejszym "strachem" :D

Do góry