reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Krew z d... strony to niekoniecznie/nie zawsze hemoroidy, ale najprawdopodobniej tak. Zywa krew, prawda? Po dluzszej niebytnosci w toalecie, prawdopodobnie uzbieral Ci sie (przepraszam, nie bedzie smacznie) gruby klocek w koncowym odcinku jelit i wychodzac mogl lekko ponadrywac odbyt. Wtedy rowniez moze pojawic sie krew. Moze sie tez pojawic przy roznego typu krwawieniach do jelit, ale to malo prawdopodobne - masz problem na wylocie.

Polezalam - nie umiem za dlugo. POsluchalam Jajka - skubane, ma tetno ok. 152, ale utrzymanie nasluchu przez 15 sekund graniczy z cudem bo co sie go aparacikiem przycisnie, to ucieka i tetno sie gubi. Ja juz za nim nie moge nadazyc, a co dopiero bedzie jak wylezie na wieksza przestrzen?

reklama
dzięki kłaczek :) Mam nadzieję że się tylko za dużo nazbierało i rozerwało to i owo na wylocie. Starczy mi pakowania lutka w jeden otwór, w drugim wolałabym nie gmerać jakimiś czopkami :-D
A Jajko może weź sposobem?! Spróbuj je uspać jakąś kołysanką i wtedy tętno namierzać ;-)

Sa masci na hemoroidy, ale przede wszystkim sprawdz czy Ci nie wylazl na zewnatrz - to jest podstawa - z tym ze wtedy zwykle dran piecze.

A Jajko niech sie wierci jak chce. To nie apteka, wystarczy mi ze szybciutko i rowniutko puka, nie musze wiedziec dokladnie jak szybko.

Witam wszystkie ciężaróweczki i pozdrawiam cieplutko dawno tu do Was nie zaglądałam, chcę życzyć nuuudnych i spokojnych ciąż , postaram się częściej zaglądać co tam u Was słychać:D

Klaczek - oj masz racje z tym przekrecaniem sie jak wieloryb :-D, tak sie wlasnie czuje. Nie sposob sie przy tym nie obudzic. Co do pomiaru tetna to polozna mi mowila, ze maluszki zazwyczaj tego nie lubia i uciekaja jak moga. Z moja Niunia tez tak bylo dopoki miala gdzie to sie chowala, teraz jej trudniej wiec probuje pozbyc sie intruza kopiac go ;-)
Kobietka - witaj, milo, ze zagladasz :-)
Poroniona - wspolczuje dolegliwosci, pozostaje miec nadzieje, ze to jednorazowe. Zeby nie miec zaparc zjadam codziennie mala porcje owsianki na czczo i u mnie dziala bezblednie. Inna sprawa, ze hemoroid i tak mi niedawno wyskoczyl mimo braku sprzyjajacych problemow :crazy:

Kłaczku ciszę się ze jest lepiej, magnusik ma racje z magnezem nie przegniesz, a nie zaszkodzi. to zaciskam kciuki za 24:) Wytrzym jeszcze jajko te 20 tyg
Cieżaróweczki pozdrawiam i nie umie się już doczekać kolejnych bobasów

klaczek- no ale mnie wystraszylas ale ciesz esie ze sytuacja zostala opanowana.jajko niech siedzi w swoim M1
poroniona- wiesz mi wyszedl nie dawno taki mały przyjemniaczek ale kupilam dobra masc i szybko sie schowal.co prawda jeszcze na nic smaruje ja zapobiegawczo.ja tez tak jak Cati nie mialam zadnych problemow.
no mój synuś jutro ma 6 urodzinki.Ale głowna imprezka jest w sobote i mam nadzieje bedzie pogoda
pozdrawiam

Cati- dzięki za miłe słowo:-)
Karollcia- widzę ,że nieuchronnie zmierzasz ku rozwiązaniu super jak ten czas leci , pozdrawiam ciepło:tak:
Kłaczek- a Tobie to nic nie napisze bo sie na cpp naczytałam już:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Kaira - miło Cie spotkać ;-)

reklama
klaczku nie bylo mnie tutaj wczoraj ale poczytalam....dobrze ze te skurcze sie uspokoily a tak jak dziewczyny Ci radzily na te skurcze to Magnez zazywaj on na pewno nie zaszkodzi no i nospe jakbys czula jakies bole brzucha czy cos:tak:
poroniona Ja mam problem z himoroidem ale Ja juz mialam przed ciaza i co najgorsze moj jest juz na zewnatrz czasem dokucza i najgorsze jest wlasnie jak mam jakis zastuj paro-dniowy z pojsciem do WC ale staram sie nie dopuszczac do wiekszych przerw jak 2dni jak na razie mam spokuj z nim i do WC chodze w miare normalnie:tak: moze dobrze by bylo gdybys poszla do lekarza i powiedziala mu o tym on by ci mogl przepisac jakas masc na to taka ktora mozna uzywac w ciazy.

Do góry