reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Lilijanna, to sie doprecyzuj - zielone to wiem, ale cos jeszcze wspominalas o wiszacych... Kwestia przygotowania oczywiscie i czasu zeby doszlo, wiec bede sie streszczac, niech tylko wiem co..

Odfajkowalam polozna. Wyniki krzywej cukrowej ok.:biggrin2: Maly kopaczek ustawiony w bloczkach startowych, dno macicy w gornej strefie stanow wysokich - miesci sie jeszcze w normie, ale ledwie ledwie. Jesli wyskoczy ponad norme, bedziemy robic scan oceniajacy wielkosc dziecka. Wszystkie wyniki wygladaja dobrze - pytalam czemu w takim razie lekarka z szpitalu tak mnie straszyla czym mogla... "Bo jak oni nie uprzedza o wszelkich mozliwych zagrozeniach, a cos sie zdarzy to ich ludzie pozywaja do sadu." OMG! To lepiej ciezarnej napedzic strachu na wszelki wypadek?? Najwazniejsze ze wszystko wyglada wzorcowo i tak jak powinno byc.

Kłaczek- super ,że wszystko ok , Ty już niedaleko jeszcze troszkę i meta:tak:, masz już wszystko przygotowane?Pewnie niedługo będziesz torbę pakowała, ja się nie mogę doczekać kiedy tu zagoszczę jako przyszła mamusia, ehh to będą czasy:-)

Dziewczyny, po prostu mi ulzylo, glownie w odniesieniu do tej krzywej bo nie bylam pewna jak to poszlo. Ze maly stoi na glowie to wiem bo glowke wymacalam juz dawno w dole, ze jest sporawy to podejrzewam bo beben jest duzy. No, torby jeszcze nie pakuje, ale powoli zbieramy sie do szykowania wszystkiego.

Dzieki dziewczyny :-) Ja tez sie juz nie moge doczekac az spojrze we te male oczeta i ucaluje te sliczne male usteczka :-D
klaczek najwazniejsze ze wszystko jest w porzadku jak do tej pory,no ale faktycznie czasem to oni poradza nastraszyc kobiete w ciazy tylko dlatego zeby sie ich potem po sadach nie ciaglo.No i moje gratki kochana 31tc,superrrrrr :-D a tak z ciekawosci zapytam,gdzie bedziesz rodzila,jest u was szpital czy bedziesz musiala gdzies dojechac dalej??
Ja wlasnie wrocilam ze sklepu i musze wam sie przyznac ze spacerek krokiem slimaczym i to tylko jakies 20minutek,bo sklep praktycznie kolo domu a myslalam ze nie dojde,przy kazdym kroku czulam wlasne krocze:nerd:

Ssabrinaa, mam do szpitala 20 minut marszu. Mysle ze tu tez bede rodzic bo i gdzie? Calej tej procedury zwiazanej z porodem musze sie dopiero nauczyc, podobnie jak opykac co mi bedzie do szpitala tu potrzebne. No i nie dziw sie ze czujesz krocze - ja tez je juz czuje, normalnie dokucza przy chodzeniu taki tepy bol... Standard - miednica sie rozlazi.

reklama
Do góry