martyynaa81
Fanka BB :)
Dziekuje Agala!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
sowinka no ja się juz nastawiam na święta w szpitalu, rodzinka zaczyna obstawiać dzień porodu na Wigilję, jedynie M jest "pewny" że mała nas zobaczy 21 grudnia czyli wg terminu z miesiączkitak czy siak w szpitalu z małą czy w domu z małą nieważne byle z nią to będą najpiękniejsze święta w moim życiu
pozdrawiam i życze radosnych świąt
też już bym chciała, żeby Paulinka była z nami, ale czekamy....u mnie nic się nie zaczyna, żadnych skurczy nie mam, wydawało mi się 6 grudnia, że odszedł mi czop, ale mogłam się pomylić, bo przy Bartku tego nie miałam
od dwóch dni tylko strasznie uciska mi nogami tam gdzie się brzuch u góry zaczyna, ale myślę, że to może dlatego, że ponoć już jest ułożona główką do dołu...ból jest czasem tak straszny, że nawet siedzieć nie mogę
powodzenia i ciekawe, która z nas będzie pierwsza
wesołych świąt:-)

jeśli do tej pory nie urodzę to w Wigilię muszę się zgłosić do szpitala, ale może jak dalej nic nie będzie się działo to tylko mnie zbadają i puszczą do domu???
Byłoby fajnie, bo jak pomyślę o Świętach bez Bartusia to, aż mam łzy w oczach, ale jaki mam na to wpływ...