reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

reklama
Just wlasnie tak mi się zdawało ,ze calkiem niedawno ,ciekawe,ze nikt wczesniej nie wysluchal.ale dobrze ze w ogole bo sedruszkowych spraw trzeba pilnowac i trzymac kciukaski zeby bylo ok

Kairko jablko z marchewką julek je a to wlasciwie jablko bo marchwi tam 9%. samego jablka nei chcial

Agnieszka wyzalać też gdzieś się trzeba.a nasza sluzba zdrowia neistety.

ja tak po łebkach, bo dzis bylismy u znajomych 70km od wawy.a jutro czeka mnie basen i kościół:) buziak

Niestety wczesne wstawanie kiedyś trzeba odespać i poszłam spać wczoraj razem z Adą, no i chciałam pospać do 6, ale niestety już się niby wyspałam :dry: Próbowałam jeszcze z boku ma bok, ale moje myśli krążyły wokół Aniołka jak opętane no i zaczęły łezki lecieć, zresztą jak zawsze, wpatrywałam się w Ady łóżeczko no i ...

Trzeba było wstać i myśli zająć ... Więc jestem.

Aga34 - współczuję najazdu :dry:
Kasikz - jak zawsze liczę na smska do Just, że dojechaliście :tak:
Kaira24 - dla Ciebie to multum zdrówka dla Leny i cierpliwości do A. :tak:
Just79 - Mr. Sz ma już spacerówkę? :-p I spaniem się mama nie wymiguj, bo Ada też śpi w spacerówce i jest ok ;-)
GosiaLew - czy Kubuś może morze już widział? ;-) Tak sobie rozmyślam o Was nadmorskich mamuśkach, bo ja to bym się chętnie przejechała nad morze choćby na chwilkę :tak:

Mam smska od She
- Emkę dorwało jakieś uczulenie, którego nie mogą się pozbyć, więc Asia wybiera się do lekarza, tym bardziej, że przyplątała się luźna kupa i kaszelek, a dodatkowo temperatura w międzyczasie. Asia jest kłębkiem nerwów. Nie ma czasu ani na BB ani dla siebie. Pozdrawia Was wszystkie no i obowiązkowo dzieciaczki. I prosi o kciuki by Emi przeszło wsio i było znowu ok. :tak:

Ewela28? Aneczka77? Julitka80? Carri? LucyF? - tamtaratam pamiętamy i czekamy na Was. :tak:

EDIT1-5:30: Mamuśki to dla Was ode mnie - - - > YouTube - DUBSKA"MAMA"

EDIT2-6:00: jeszcze śpicie? Nie szkoda Wam dnia? :-p Adzik już buszuje po pokoju, została najpierw zacałowana i teraz się bawi ;-)

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja:)
Lili ja o 3 miałam pobudkę:) Złapało mnie zapalenie krtani i nie mam głosu:(
She kciuki Za Emi zaciśnięte
Właśnie Gosiu jak morze ale Wam zazrdoszczę miejsca zamieszkania!!!!!!!!!!

Witam niedzielnie.

Co do morza do she ma lepiej w Gdyni, bo bliżej. U nas to tak z 20 km. Jeszcze nie byliśmy, bo dość mocno wieje a i temperatura dość niska, to nie to co 20 stopni w Krakowie. Ale mam zamiar się wybrać w końcu.

Kuba zrobił sobie dodatkowe pobudki w nocy, budzi się co 1-2h. Rano jestem padnięta i nietomna.

Kaira kuruj się. Zdrówka dużo.

Lili ja to nie śpię o 6 czy o 5 tylko synkiem się zajmuję, bo on wtedy sobie fika i lubi jak się do niego gada.

Agnieszka spoko, jak masz problem to pisz, wyżalić się zawsze lepiej. A u nas problemem nie do końca jest służba zdrowia a narodowy fundusz zdrowia.

Czesc dziewczynki.

Wstalam o 11...
Noc znowu byla katastrofa.
Mala wczoraj na dniu moze zdrzemnela sie w aucie 20 min to myslalam,ze ladnie zasnie wieczorem...
A tu guzik prawda poszla spac jak zawsze po 22.
Gdzie te czasy,ze szla spac po 20?
Na dodatek po 2 sie obudzila z wrzaskiem...
Trzeba bylo ja nosic na reku a i tak dalej wrzeszczala...
Proby podania soku czy mleka konczyly sie jeszcze wiekszym krzykiem...
Pozniej mala sie uspokoila,wzielismy ja do nas do lozka i padla dopiero o 6...

Naprawde nie wiem co ostatnio jest grane...
Zawsze ladnie spala a teraz okazuje sie ze wystarczy jej chwila snu...

Witajcie
Oja jak mi się dziś wiesza forum.. No i przez to mam tylko chwilkę, ale poczytałam co u Was.
Wczoraj zauważyłam,z e mam mniej pelne piersi. Kamiś mało w dzień spal, tylko cycał, chyab się nie najadał, w nocy było lepiej. Musze go częściej przystawiać, bo bardzo chcę karmić.
Lili o co za nieludzka pora:)
A to moj SKARB

Zobacz załącznik 344805Zobacz załącznik 344806

reklama
Annas81 - fotencje jak najbardziej są, ale słodziak i jak super ubrany, rożek, jejciu kiedy to było, niby niedawno, a jednak :happy2:

Nosz kuźwa katar mnie chwycił, nie mam jak oddychać. Kaira, Just - ja muszę ósemki sztuk cztery wyrwać zanim ciężarówką się stanę i póki co umieram ze strachu i gdybam jak tu się zmusić i iść do dentysty :baffled:

A. pojechał po nutellę, będzie robił naleśniki o tej porze :szok:

Do góry