reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

pati jake faje foty :tak: Michalek sliczny a ty jaka piekna mamusia z brzuszkiem ;-) super :-) buciki bardzo fajne :tak: za takie pieniadze :szok: Olaf nosi rozm 92\98 (choc 86 tez sie zdarza ale rzadko)
kaira kciuki za jutrzejsza wizyte &&&
annas oby kaszelek byl tylko zebowy &&&&

reklama
Aniołki befado też mają skórzane buty ale kosztują 140 zł. A to Olaf spory jest. Kuba nosi 80-86 a stopkę ma 20-21.

Pati zdjęcia super, na fotach Michałek nie wydaje się taki mały.

Kłaczek to Karol wagowo dogonił prawie Kubę, brakuje mu z pół kg.

Lili super, że macie ogród. "Twórczość" Ady bezcenna :tak:

Lilijanna, chyba tak "To to z wąsami?" :-p

Pati, fajne zdjęcia!

Aniolki, w weekend wybiorę się do Gdańska, może tam coś przyzwoitego znajdę ;-)

Annas,
zdrówka dla Kamila*

Kaira, oby operacja okazała się niepotrzebna! &&&&

Kaira24 - mocno zaciśnięte kciuki, bardzo mocno i życzę by Twoje przypuszczenia się sprawdziły. :tak:
Aniolki - muszę sobie z ciekawości tego Bartka obejrzeć, aczkolwiek najpierw trzeba przymierzyć, bo te buty czasem są dobre tylko z nazwy :confused2:
Annas81 - oby ząbki szybko wyszły i towarzyszące temu dolegliwości znikły :tak:
Just79 - jakim cudem od 2 latek Sz. minęło już kolejne 3 tygodnie? :confused2:
Pati - super zdjęcia i niezły pływak z Michała :tak:
GosiaLew - życzę upałów, ale tej bryzy troszkę prześlij i do nas :tak:
Ewelina28 - :laugh2::laugh2::laugh2: no cóż jak rozdawali talent do rysunków plastycznych, ja się zgubiłam po drodze :laugh2:

Byłam wcześnie rano na zakupach, jak się okazało zakupy o godzinie 8 to już późno. Jak wróciłyśmy to potrzebowałam ok. 1 godziny by dojść do siebie. :confused2: Do tego użarła mnie osa i miałam obawy czy nie wystąpi jakieś uczulenie, cebula przyłożona, teraz już wiem, że jest ok, ale troszkę się denerwowałam.

Ada w salonie ma wstawioną wanienkę z wodą i w ten sposób pozbyłam się dziecka. :laugh2: Po 14 wyjdziemy do ogrodu, ale póki co nie jestem wstanie się ruszyć. :sorry:

Ten upał mnie powoli wykańcza! Z domu wychodzimy rano, a potem dopiero po 17 a i tak gorąco, że wytrzymać się nie da
Amela jest chyba na coś uczulona - bo co jakiś czas pojawia jej się nagle taki wodnisty niby katar i kicha strasznie na dworzu. Dodatkowo ma potówki (już oczywiście się bałam czy tonie jaka różyczka)

kaira - kciuki

annas - oby ząbki szybko wyszły.. nas ząbkowanie trwa od jakiegoś czasu nieprzerwanie:)

gosia - jeszcze upały Ci się znudzą:)

kłaczek - gratuluje pierwszych ząbków.

Hej maminki
biggrin.gif

U nas nocka nie lepsza niz poprzednia
baffled5wh.gif
od 1 w nocy mlodemu cos zaczelo nie pasowac i sie wybudzal a to sie na brzuch przekrecal i wtedy zaczynal poplakiwac bo zmeczony a na brzuchu to on nie bardzo lubi spac,wiec po 1h takiej traumy wstawania i poprawiania mojej zmory sie poddalam i wzielam go do siebie no ale i tak cos spac nie potrafil i tak do 4 sie wiercil i wybudzal
no.gif
o 4 ja na siku no i mlody sie wybudzil ehh myslalam ze mam juz po spaniu no ale przebralam mu pamka i dalam butle i zasnal chociaz nie bylo latwo i spal tak do 7.
Pogoda jest tak kiepska i daremna dziewczyny ze wszystkiego sie odechciewa,pada od samego rana jest tak szaro i ponuro ze musze w salonie miec swiatlo zapalone
baffled5wh.gif
no.gif

A najgorsze jest to ze przyplatala mi sie jakas infekcja,oj ale mam szczescie ze kolezanka kiedys mi z PL przywiozla globulki na zapalenia bakteryjne wiec od razu se zapodaje mam tylko nadzieje ze szybko mi przejdzie
Pati zdjecia super a Michalek to bedzie niezly plywak z niego,uroczy chlopczyk z niego jest ;-) oj pamietam czasy kiedy to bylam mala i za zadne skarby swiata nie chcialam nigdy opuszczac wody sine wargi i trzepalam sie jak osika ale w wodzie dalej sie siedzialo :-)
klaczek no to gratki na kolejne perelki,super ze tak szybko wylaza no i bez problemow ;-)
kaira kciukasy zacisniete &&&&
Lili kreda fajowa,Ja to uwielbialam malowidla robic kreda po ulicy hehe ale mialam tylko biale i to jeszcze ze szkoly z kolezanka zesmy podbieraly :-p:-D

Ja szybciutko bo mała pada do spania, operacji nie trzeba :-Ddziurki się pomału zasklepiają nie ma już objawów niewydolności serca czy płuc i czekamy na pełne wyzdrowienie. 10 lat mniej mi ubyło że aż sie popłakałam w gabinecie

reklama
Do góry