O jaaa nie doczytam Was
Kobietka:-):-):-)mam nadzieje, że mnie pamietasz? Gratuluje Ci z całego mojego serducha!!!!! często w ciąży podczytywałam cpp i trzymałam za Ciebie kciuki, super że zafasolkowałaś!
?katherinne Gratulacje z okazji narodzin Twojego cudu!!!!!!! też Cię podczytywałam i płakałam jak poroniłaś, ale teraz masz małego cudaka obok siebie i nie słuchaj co tam ciotki, babki gadają Ty jesteś mamą i Ty wiesz co dla niego najlepsze! rób tak jak uważasz, znasz swoje dziecko najlepiej! Co do skazy....mojej sis syn miał/ma ojj okropnie wygladał, cała buźka, rączki nóżki w rankach bo swędziało i may się drapał, ale potem dopasowali mleczko, kremy, maści i jakoś łagodniało, a teraz to tylko czasem coś wyskoczy a ma 7 lat, mam nadzieję że Staś jednak nie ma skazy...może to od suchego powietrza? wiesz teraz grzejnikami się ogrzewa i powietrze jednak suche, moi chłopcy mają wtedy straszne policzki i też się martwiłam że to skaza, ale wyczytałam, że to od grzejników może być, więc przykręciłam i chłopakom zaczerwienienia zeszły....
A więc co u nas :-) chłopaki rosną jak na drożdżach

Tomuś dwa tyg temu 9300

Dominik 7800 nie pytajcie od czego taka waga bo nie wiem, mało jedzą jak na swoje wagi

120-150 ml mleka i jeden słoiczek obiadku na pół

po którym już mleka nie piją, a w nocy już nie jedzą, więc mamy od 4-5 posiłków dziennie

a co więcej...chłopaki są przekochane i grzeczne, mam na prawdę z nimi luzik, jeszcze nie było dnia żeby ktoś musiał przyjechac do pomocy

mamy swoje sposoby na karmienie się, śpią ładnie, albo zasna przy butli albo smoczek, którego nie lubią

ale mama na zasnięcie daje i usypiają, Dominik lepiej zasypia w dzień bo daję smoczka, pieluszke i w sekunde zasypia, Tomuś musi z 15 min pogadać pomarudzić, więc daje mu smoka głaszczę przez chwilkę wychodze i sobie zasypia, wieczorem na odwrót, Tomcio zasypia w sekunde, a Dominik, gada, spiewa i pada

Tomuś juz siada, Dominik dopiero sie przymierza, obydwoje są w miarę mobilni, przemieszczaja się na różne dziwne sposoby ;-) no i najważniejsze kocham ich nad zycie