Witam!
No wreszcie jestem , stęskniłyście troszkę za mną? bo ja za wami strasznie na razie si ogarniam chociaż nie narzekam Tomuś śpi już od 9.30 chyba zaraz wstanie na cyce bo mam już bolą puki co mruczy przez sen sobie.
niestety ale nie jestem w stanie ogarną forum ale:
LILII DZIĘKUJĘ BARDZO ZA PRZEKAZYWANIE WIADOMOŚCI!!!!! BUZIACZKI OD TOMUSIA
I BARDZO DZIĘKUJĘ WAM DZIEWCZYNKI ZA WSZYSTKIE &&&&&& ZA MOJEGO KOCHANEGO SYNKA!!!!
Cóż u nas , wczoraj wróciliśmy ze szpital trochę trwał ten nasz pobyt ale skoro poro szybki to to leżenie dłuższe. Po krótce to tak o 1 wylądowałam na IP i wzięto mnie od razu na KTG na Blok Porodowy tam zmierzono moje gabaryty i co usłyszałam "stworzona do rodzenia dzieci ślicznie";-) a ja leże i myślę no taka szeroka dupa to nie dziwne i KTG trwało godzien nic nie wykazało , tak samo badanie szyjki nic więc na patologię a tam 12 w nocy odszedł mi czop, po godzinie zgładziła się szyjka a po następnej godzinie zaczęła się rozwierać szyjka ale do porodu jeszcze trochę i cóż chwyciły mnie bóle krzyżowe najgorsza rzecz jaka może byc ja dziewczyny cała noc chodziłam , poozna mówiła ,ze to główka się stawia. O 9 trafiam na porodówek, skurcze jak cholera 3 cm rozwarcia a mi proponują przyrznic

ja ledwo chodziłam ,ale przyszła moja położna ta co pracuje z moja gin i powiedziała, żeby mi dali znieczulenie, ale taka inna położna dalej się upierała przy tym prysznicu więc poszłam. A zapomniałam jak zajechałam na porodówkę to spotkałam swoją znajomą położna, z która chciałam rodzic ale ona wcześnie miła wypadek i nie pracował więc sobie odpuściłam a tu taki spotkanie . no i pod tym prysznicem to dopiero był ból , dziewczyny jak ja śpiewałam jaki repertuar miałam uhuhu w pewnym momencie wpada położna i mówi ze przyszedł lekarz i zaraz będzie badać ,że trzeb wracać ja mokra lecę na sale kradnę się na łózko a tam 7 cm rozwarcia

i co słyszę rodzimy ale na ZZO już za późno więc na żywca tylko oxy i co w15 minut Tomuś był ze mną . dziewczyny ale się darłam i jeszcze poród przyjmował lekarz taki młody i przystojny a ja myślałam co on ma tam za widoki.
Dobra Tomuś się buz jeszcze zdjątka Wam wrzucę mojego cudeńka: