reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

przede wszytskim buziaki dla dzieciaczków wszytskich a te co kolejny miesiączek minął proszę ucałować jeszcze mocniej 7 10!!! kiedy to zleciało!

dziewczyny dzisiaj byłam u koleżanki która ma córeczkę,niunia jeszcze meisiąca nie ma.boże jakie to małe!!!!!!zdziwilam się,że aż tak! i powiem wam,ze jak na nią patrzylam i trzymalam to pierwsza myśł,że ja też chcę takie małe!!!:) i ze Juliś przeciez tez taki musial byc malutki. zbałamuciłąbym męża ale trochę bałabym się ciąży teraz,nosić Julinia i w ogóle

Aniołki rób test!!!!!!!! :)

reklama
Najlepsze życzenia miesięczniakom:) Alicja za tydzień moj też 7, jej kiedy to minęło, a tak swoją drogą "tylko" 7 miesięcy a ja już nie pamiętam jak to było gdy Go nie było:)
Jankesowa Gracjanek śliczny i jak pieknie stoi. Moj tez próbuje stawać na nogi, ale ze względu na wzmożone napięcie w nóżkach mamy zakaz stawiania/stawania. Taa rozmawiamy na całego, ale krzyki i owszem sa i pierdzenie także:) jej jakie to słodkie:))
Agnieszka prawie zawsze płace przez Allegro i nigdy nie miałam takiej sytuacji.
Karollcia ale Twoja mala ślicznie śpi, my mimo wprowadzenia butli mamy ciut "gorsze" noce
Aniolki koniecznie daj znać jak test.
Dziewczyny jej z tymi pampkami świnie jedne tak oszukiwać.
Kamilek dziś wypił 110ml! Robimy postępy.

Witam

Dla Simonkai Lenki buziaki z okazji miesięcznicy.

Aniołki czekamy na wynik testu. Super, że Olafek już mówi, Kuba jakoś nie garnie się do gadania.

Dzisiaj jak co wieczór ostatnio problemy z nakarmieniem Kuby, mimo, przerwy w jedzeniu. Zamiast jeść wolał uskuteczniać turlanie się po tapczanie (ja go nie karmię na rękach tylko leży na poduszce dużej pod kątem) więc dałam mu się wyszaleć a dopiero nakarmiłam i zjadł, ale pewnie i tak obudzi się w nocy.

Teraz jakoś to się roczki zaczną :)

Jutro Daria a pojutrze Szymonek Myszy :)

Ostatnia edycja:
jedna krecha jest...w sumie to uffffffff :zawstydzona/y: ulzylo z takich wzgledow jak Ola pisala...na bank musialabym duzo lezec a przy Olafie to niemozliwe....no i kasa...ale z tym to zawsze beda problemy :baffled: tylko skad u mnie mdlosci?!?!?!
dzis jest mi wstyd za siebie..juz nie wytrzymywalam...Olaf zasypial ze mna na lozku i przenosilam go do lozeczka-samo zasypianie trwalo chwile...ale od kilku dni jak chcialam go przeniesc to w lozeczku oczy jak ping-pongi i w smiech...i tak kilka razy---czasem trawlo to do 2 godzin :baffled: dzis po takim wyskoku powiedzialam dosc i uspalam Olafa w lozeczku...ale....w pewnym momencie przesadzilam i krzyknelam na niego bo za chiny ludowe nie chcial sie polozyc...tylko stal....i wogole bylam dla niego niemila :zawstydzona/y::-( ale usnol wkoncu...po 1,5 godz....

Ostatnia edycja:
Dobry wieczor.

Dzieciaczki wszystkiego naj z okazji waszej miesiecznicy.

U nas wszystko ok.

Pogoda fajna to buszujemy duzo po dworzu.

Z allegro dalej nic tzn sukienka nie dotarla.

Babsko codziennie loguje sie na allegro,ale nie raczy mi odpisac.

Baa nawet znalazlam ja na facebook...

Ps.Aniolki ja tez czekam z niecierpliwoscia na wyniki testu.

Aniolki kazdemu moga puscic nerwy...

Nam dzis Jula poszla spac o 22...

Czasem tez zdarza sie,ze sa w nocy z nia przeboje.

Zaczynajac od przenoszenia z lozka do lozeczka i odwrotnie i to nieraz kilka razy,konczac na tym ze jest srodek nocy a dziecko chce sie bawic i skacze po lozku lub tez gorsza wersja,ze wpadnie w ryk i nie wiadomo czemu...
Pomaga tylko jak mamusia nosia nos tu 13 kilogramow.

Jednak obojetnie jaka bedzie noc i czy sie wyspimy to niewyobrazam sobie juz zycia bez takiego malego brzdaca.

Zmykam spac buziole

Ile w ulu pszczół robotnic,
ile pociąg mija zwrotnic,
ile kwiatów liczy łąka,
ile kropek ma biedronka,
tyle szczęścia i słodyczy
w Dniu Pierwszych Urodzin
Darii życzą Marta i Tomaszek

daria.jpg

reklama
Aniołki - ta druga krecha powędrowała do mnie mam nadzieję :) Okaże się za dwa tygodnie ;-)

Kairko - jestem gotowa w to uwierzyć! czaruj, czaruj kochana.

Babeczki życzę waszym pociechom wszystkiego najlepszego a przede wszystkim zdrówka i żeby duże rosły i były dla was samą radością. nie wymieniam imion, bo nie ogarniam, ale Wy wiecie do kogo adresowane. Buziole

Do góry