reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Ewitka pewnie zabłysnę, ale co mi tam: co to jest syndrom drugiego dziecka?

Z grzywką nie pomogę, bo my Emi ścinamy. Jakoś póki co nie lubi jak Jej coś na włoskach wisi czy leży. Poza czapką :-)

Agnieszko dziękuję :-)

Fajnie, że zabrałaś się za zdrowie. A na kiedy planujecie drugie bobo?

Wow, lubisz boks?!

Lill biedny Adzik. Mam nadzieję, że ten katar szybko Jej przejdzie. Ty w domu czy w pracy?

reklama
Kasikz - spuchnięte dolne piątki, więc może faktycznie. Tylko, że u nas póki co zęby to nigdy nie było temperatury, ale podobno piątki są gorsze od kłów.

She - w domu jeszcze i na szczęście.

Ja w pracy, ale w chwili obecnej wolałabym być w domu, bo i tak skupić się nie mogę. A w środę pewnie będę wolała być w pracy niż w domu. Ech... Nie dogodzisz...

EDIT: w tym roku to jesteśmy tak blisko siebie w suwaczkach, że na serio będziemy stawać do wyścigu. Ale tu Dziewczynom adrenalinę podbijemy :-)

Witajcie

Śliczne zdjecia :-)

Ola wspolczuje kradziezy, kuzwa co za kraj :wściekła/y::wściekła/y:

She czesc ciotka :-D kupe lat :)

Tomcio jak zwykle buszuje w lodowce, juz mi brak sil na niego , czemu te dzieci sie nie sluchaja :confused2:

Ja musze sie ogarnac,bo jeszcze w lozku leze :sorry:

Ewela cześć, cześć! Myślałam o Tobie często :-) Fajnie masz, że Tomcio buszuje w lodówce. Dużo bym dała by Emka też była taka "żarta" :-)

Co u Ciebie? Poza tym koszmarnie wyglądającym wypadkiem?

Ewela cześć, cześć! Myślałam o Tobie często :-) Fajnie masz, że Tomcio buszuje w lodówce. Dużo bym dała by Emka też była taka "żarta" :-)

Co u Ciebie? Poza tym koszmarnie wyglądającym wypadkiem?

A borykam sie z problemem dojscia do zdrowia, ta sluzba zdrowia jest tragiczna. Moj 8letni syn nic nie je i mamy wojne prawdziwa :confused2: jestem tym juz wykonczona, pracy nie moge znalezdz, jakas masakra, szkoda,ze mnie nie stac na otworzenie wlasnego gabinetu :baffled:

No to faktycznie niewesoło. Nic tylko mieć nadzieję, że wraz z wiosną przyjdzie ocieplenie nie tylko w pogodzie, ale i w życiu osobistym... Tego Ci życzę z całego serducha (teraz w sumie podwójnego mam nadzieję, bo dziś na 15:30 wizyta u gina i się okaże, czy serduszko pika czy nie)...

reklama
Ewela - hej. Ja nie wiem ale czemu te dzieciaki wprost przeciwnie do tego co sie powie. Dzisiaj Polcia obudzila sie o 6:30 i dawaj wszytsko wywalc.ruszac co nie mozna.nie powiem zebysmy szczesliwi byli.
Asiu kciuki trzymam

Do góry