reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Czopków za czesto nie mozna dawać dziecku, ja dawałam herbatke Hippa na trawienie, bo dzieci były na cycu, a mimo wszystko też się czasem zatwardzały. Ale jak jabłuszko działa, nic się po nim nie dzieje, to pewnie, najlepszy sposób na zatwardzenia.

reklama
SDC12582.jpg Mam już roczek!:)

Kochana Amelko!!!
W każdej chwili, zawsze, wszędzie
Niech Ci w życiu dobrze będzie!
Niech Cię dobry los obdarzy
Wszystkim, o czym tylko marzysz!​

Amelko kochana wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzinek :-D

ja to czesto czopkow S tez nie dawalm do tej pory dostal moze 2 razy

Silentenigma sliczne zdjecia :-)

Ostatnia edycja:
Amelko kochana Wszystkiego Najlepszego !!!!

Alicja tak jak Ewitka pisze jakbym podawala malemu co 3 dni czopek to by bylo raczej niezdrowe dla niego wiec lepsze i zdrowsze jest jabluszko :tak: a czopki glicerynowe to i tak nigdzie tutaj w UK nie moge dostac a lekarz nie chce przepisac.

reklama
Wiola co za gapa ze mnie, że wczoraj zapomniałam.
Wszystkiego najlepszego dla Amelki! Dużo miłości, usmiechu i fajnych zabawek!
Silentenigma ale słodka córcia! Widze, że ma dzisiaj równe 7 m-cy, również wszystkiego najlepszego!

Do góry