reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Witam ja jak Lenka się urodziła też tak miałam,wiele nocy przepłakałam,do dziś czętso się zastanawiam jakby Mikołaj i reszta moich aniołków wyglądała do dziś ból jest ale musiałam sie pogodzić z tym żeby Lenka nie cierpiała.Teraz jak płaczę a ona to widzi odrazu zaczyna płakać z mamusia wiec staram sie nie robić tego przy niej.
Kasiuleczka- Lenka jest już po operacji przepukliny pachwinowej została jej pępkowa, nam mówili żeby nie kleić. Teraz już ma malutką ale jak sobie przypomne jak była na początku to aż sie płakać chce wielkości mandarynki.
trawa, kasia-Mega gratulacje

reklama
ach to bb złodziej czasu.jak rzadziej zaglądam jakoś czasu przybywa:p

Ala my tez ost przynajmniej dwa razy wychodzimy:) chociaż mój to bezbłednie drepcze na plac zabaw:) ale jak z babcią wychodzi to najpierw śpi w wózku,ja wolę jak śpi w domu:pwieć spacer.spanie obiad spacer:

karollciu a ja właśnie nie wiem jeszcze c o z tym żłobkiem chyba przejdę się bo w końcu mam aż dwie minuty:pcoprawda w przyszłym roku neistety godz w pracy nei będe miała więcej:( więc jak go do żłobka oddam to w oóle grosze do domu przyniosę.ale co zrobić.a co do miłostek Tymka to ja coś chyba przegapiłam! :)

o rany Lili ale przygoda!!!!!
a co do Emy to i ja zaraz wejdę :) zobaczę co tam

Kaira ja w sumie tez pewności nie mam bo przeciez my wszyscy chorowalismy i jakoś nie mówiło się o powikłaniach po ospie:) ale jednak z drugiej str powikłania nie są lekkie! więc może faktycznie szczpeienie jest wyjściem zwłaszcza ze ta swędząca wysypka w dziwnych miejscach to nic przyjemniego dla maluszka.termin mam pewnie zaszczepię

annas a u nas dla odmiany cała buzia zęboli i jak piątki idą to ciężko posmarować bo górne czwórki gryzą!

Magnusik to udanego świętowania! super ,że zwagą uporałaś się! gratki!
Kasiuleczka teraz już musisz wpadać tu częściej!:) witaj buziaki dla dzieciaczków.i gratulacje trochę spóźnione:) ale jednak
Trawa!!!! GRATULUJĘ!!!!!

Kasia 2011 o widzę,ze już będziesz tu pisać:) super!!! zapraszamy ,fajnie,że dz tu przybywa

a co do wspomnień wracają fakt,ale z czasem coraz rzadziej. nawet mam do siebie pretensje ,że rzadziej myślę o moich córeczkach.a Julika nie zamieniałabym na inny egzemplarz kocham go nad życie.i powiem wam,że myśli mnie nachodzą czasem takie dziwne,że przez to ,ze kocham tak synka wypchnęlam trochę z serduszka córeczki.takie głupie uczucie,ale chyba nei do końca prawdziwe, bo o dz przecież nadal myślę i często zastanawiam co by było jakby je ratowac chociaż próbowali.czy miałyby jakąkolwiek szansę na bycie zdrowymi czy nie.a ost jak w tv mówili o tej malutkiej dz co w kostnicy odkryli,że żyje to dopiero jakoś dużó myśłi powróciło.

chwalę się!!!! JUlek dzisiaj pierwszy raz zrobił siku na nocnik! jestem dumna,że udało się!:)

nadrobiąłm to mogę teraz na spacerek szykować się.buziaki

a ja nie moge znalezc tych zdjec Emy a bardzo bym chciala zobaczyc
u nas cieplo ale wieje chlodny wiatr spacerowalismy w wozku godzine heheheh i nawet nie krzyczal za bardzo ;-)
P juz pojechal wraca chyba dopiero na poczatku lipca :-(
Ola gratki dla Juluska :-D

Ostatnia edycja:
agnieszka - mój maż jest fanem dortmundu ;-) a twój Arturo kibic Schalke???
Mój Rafafał twierdzi, że trzej muszkieterowie rozprawią sie z Schalke...

Trawa no i niestety Schalke przegralo choc uwazam,ze grali lepiej niz Dortmund...
Przynajmniej do tej drugiej bramki Dortmundu mieli duzo sytuacji podbramkowych,ktore niestety nie zakonczyly sie golami...
No a wygrywa tenkto strzeli wiecej bramek.

Ps.A moj maly kibic polowe meczu ze mna ogladal a potem zasnal-hehe

Witam

Ale fajnie, ze nowe mamusie dołączają do grupy.

Trawa, Kasia2011, Kasiuleczka31 witajcie, piszcie często, całuski dla Waszych skarbów.

Trawa mój młody póki był karmiony piersią miał zielone kupki, zresztą teraz też miewa (ale to jak uczuli go coś albo jak zęby mu wychodzą).

Ola** gratulacje dla Julusia. Ja to muszę kupić nocnik w końcu.

Agnieszka w Borussii w końcu gra imiennik mojego Kubusia. No a nasza 3 z Dortmundu to jedyna szansa dla naszej drużyny na euro

Ewitka jak tam maluchy?

Kuba dzisiaj rozwalił sobie wargę kubkiem do picia tak się zamachnął. Krew mu leciała ostro. Ale szybko przestała na szczęście. No i na utulenie najlepsza mama. Jak wracam z pracy to młody aż skacze, ze szczęścia, że się do mnie przytula i dostanie całuska w policzka.

Gosia najlepsze co może być taka radość na powitanie!:) Julik to całusy daje w usta a czasem wręcz z jezykiem.M się złości,że nie nauczyłam dzieckow policzek tylko wsyztskim takie soczyste buziaki rozdaje:p
a co do wargi Julek ma trochę opuchnietą i czerwoną i nie wiem po czym!
a dzisiaj patrzę po powrocie z placu zabaw dłoń troche pozdzierana w dwóch miejscach też nie wiem kiedy.

czemu nie śpię?:) zmykam, bo będę jutro marudzić jak zegrayna moja mała po 6tej ogłosi dość spania.

poprosimy więcej fotek najmłodszych bobasów:) i kibicki małej!

Gosia no ba...tez mam nadzieje,ze ta trojka cos fajnego zdziala w naszej reprezentacji i ze beda ciekawe mecze z udzialem Polakow.

Milej nocki:-)

Ps.A przywiozl mi prezencik.Breloczek do kluczy Schalke-serduszko z brylancikami:-)

reklama
GosiaLew- dzięki za pocieszenie z tymi kupkami zielonymi, bo juz sie martwiłam że coś jest nie tak...

ola - w załączniku fotki ;-)

agnieszka- ale twój A. jest romantyczny!!! Super! mój jak był na meczu Borussi Dortmunt to przywiózł mi koszulkę BVB (a one takie brzydkie czarno-żółte....) wolałabym breloczek z brylancikami :-D

Dziewczyny, czy wy jak karmiłyście/karmicie piersią to bierzecie jakieś witaminy dla mam karmiących???????????

Załączniki

• IMG_8972.jpg
    IMG_8972.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 51
  • IMG_8768.jpg
    IMG_8768.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 52
  • IMG_8765.jpg
    IMG_8765.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 57
  • IMG_8685.jpg
    IMG_8685.jpg