reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Gosia, my mamy z rehabilitacją spokój do pierwszych samodzielnych kroczków, mamy tylko w domu masować stópki, żeby stawiała prosto. Hmm, ciekawe kiedy to będzie...
Agnieszka fajnie, ze wakacje udane, a gdzie byliscie? My wybieramy się za tydzień, a wszystko w proszku.

reklama
Ewitka - jak zobaczyłam post o 2:20 to myślałam, że zbierasz ten nieogarnięty proszek co to ma na wakacje wyjechać :-p
Ilona1990 - jak nie ma przesuszonej skóry to odstaw te oliwki, ja Ady nie smarowałam w ogóle, a teraz smaruję Ją raz w tygodniu, bo data ważności się powoli kończy :-p Pamiętaj też, że oliwkę stosuje się na mokre ciało, bo wiele osób o tym zapomina, wtedy oliwka nie zatyka porów. A znalazłaś jakiegoś normalnego pediatrę, z którym można by skonsultować te kupki?
GosiaLew - jakby co niech Ci rehabilitant/ka pokaże jakie ćwiczenia w razie czego w domu zaś potem robić, jakby Kuba powiedział "nie" :tak:

Ja dzisiaj wstałam z lekkim przerażeniem, bo od samego rana brzuch mi się stawiał i był mocno twardy od góry i na śniadanie pożarłam od razu 2x no-spę. :dry: Do tego w nocy z 2h nie spałam, chciałam się zwlec z łóżka i czymś się zająć, ale po prostu sobie leżałam i myślałam. ;-)

Lili jakby co to się dopytałam :-p Chyba logiczne, że o to się dopytam a nawet sami rehabilitanci mówią bez proszenia.

Koniec rehabilitacji. Kontrola na jesień, jak coś niepokojącego to wcześniej przyjechać. Kuba dzisiaj jak usiadł tak ryczał i nic więcej. Nic a nic, zero woli do ćwiczeń. Więcej robi w domu i dodatkowo jeszcze mi powiedziała jak z nim ćwiczyć, w zasadzie to się bawić i tory przeszkód robić, żeby równowagę łapał i na plażę jeździć :)
Jeszcze 15 alergolog, muszę mu podać coś nabiałowego, chociaż je herbatniki na mleku w proszku i jest ok, z tym, że to przetworzone i małe ilości.
A teraz idę do pracy, odezwę się później :)

witajcie
troszke mnie nie bylo
najpierw zdjecia mojej laleczki
P6030905.jpgP6030906.jpg
a tak po krotce to chrzciny sie udaly bylo super:)
ale potem oj lepiej nie mowic
nie wiem co zrobic
moj T.znowu dal taki popois ze szkoda gadac ja juz nie mam sily.21 jade do wawy i powiedzialam mu ze chce z jego strony konkretów a jak nie to ja juz dalej tak zyc nie moge.
i nanprawde nie wiem co zrobic.z jednej strony chialabym byc z nim kocham go a z drugiej strony ja niebede sie wiecznie denerwowac i czekac kiedy on wybuchnie.
a wiecie o co mi zrobil scene o to ze 5 minut przed wyjsciem na impreze on mi mowi ze ma nie wyprasowana koszule i ze mam mu natychmiast wyprasowac.ja powiedzialam ze nie to on na mnie z morda przy moich rodzicach.a nadmienie ze do momentu tego on sobie w najlepsze pil piwko z moim ojcem wiec i byl bohaterem o mial wypite.
final yl taki ze wyszlam bez niego i mialam to gdzies potem sceny oj naprawde szkoda slow.no i oczywiscie jego matka w to maczala palce.noramlnie mam ochote udusic tego babsztyla.
oj troche sie pozalilam przepraszam ale tylko z wami tutaj moge tak szczerze pogadac
przepraszam ze tylko o sobie jutro nadrobie
pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Karollcia33 - ta Twoja księżniczka to tak średnio zadowoloną minę ma :-p:-p:-p:laugh2::laugh2::laugh2: Super, że się impreza udała.

Wątek nam umiera ...
:-(

Witam witam przyszłam reanimować.
Gosiu świetnie ze koniec rehabilitacji teraz Kubulek sam będzie sie dostrajał.
karolcia śliczna niunia
Lili- Kobito kiedy tak ten sówaczek przeleciał 28 tydzień jeszcze ino 10 i będziesz tulić.
Ewitko jeszcze tydzień i urlopik prześlij mi jakeiś namiary na biuro z którego jedziecie i jaki hotel
Agnieszko jak Julka- jaką mielście pogodę w Polsce, nam w Niemczech sam deszcz. Kurczę ale u was te życie jest proste nie umiałam wyjść z podziwu gotowych dań i wszystkiego innego do jedzenia.Sama chemia.Moja rodzinka wogole nie gotuje wszystko szybko.A ceny są porównywalne do nas tylko że my w złotówkach zarabiamy:)
Jestem padnieta po pracy ledwo patrzę na oczy znów spałam 2 h w ciągu 48h. Ale A sie obudizł i ja zabral na spacer zebym przez chwilkę sie wyspała.Lena rośnie jak na drożdżach i wszystko SAMA!W domu mam pobojowisko, ale przynajmniej dziecie szcześliwe.
I ja do upierdliwości. Aniołki Julitka CArri i cała reszta co tam u was

reklama
Do góry