reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Just79 -
pytam jak Ci tam dzisiaj? :-p

Dla Ciebie Szymonie na 2 latka, wszystkiego, czego Tobie trzeba:
Autostrady wiodącej do nieba
Bez żadnych ograniczeń prędkości,
Do tego jeszcze ogromu radości
Z każdego, coraz szczęśliwszego dnia,
Który spełnia Twoje marzenia.
Żeby Tobie nigdy nie zabrakło w domu
Talerza klusek i makaronu,
Słońca bez końca, kwiatów pachnących,
A tuż za oknem ptaków śpiewających.
Każde z tych życzeń na pewno się spełni,
Ponieważ płynie prosto z serca głębi.

reklama
Witam się dziewuszki, faktycznie cisza tu się zrobiła ogromna, u nas chorobowo się zrobiło, duży zapalenie oskrzeli, mały początek zapalenia gardła, puki co leczenie zachowawcze u obydwu czyli inhalacje, zobaczymy czy się uda bez antybiotyku. Dziewuszki znowu mam do was ogromna prośbę: GŁOSUJCIE NA MOICH ŁOBUZÓW https://apps.facebook.com/dziecikibicuja/gallery.aspx?id=1007

reklama
just- buziaki dla Szymonka:)Sto latek
No a ja się dziś dowiedziałąm że moja mała gwiazda jest na liscie dzieci do przyjecia do zlobka od wrzesnia.
Wiec w czwartek jade do wawy potwierdzic.potwierdzanie jest tylko do piatku a ja nie mogw wczesniej jechac bo 21 mam zakonczenie w przedszkolu Tymka wiec musze byc i jade na noc w czwartek i zostane chyba do urodzin czyli 26 no zobacze jak wszytsko zalatwie.
a tak to pomalutku.W koncu cieplo sie zrobilo juz mialam dosc tych zimnych mokrych dni.
a jutro niby 30 ma byc no zobaczymy.
ok pozdrawiam i milego wieczorku zycze.

Do góry