DziękujeDasz radę jak ja dałam to Ty też![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujeDasz radę jak ja dałam to Ty też![]()
To ja tez się tak czujeChyba wszystkie z nas przeszły. Ja się czułam jak jakaś bicz z chorobą weneryczną i oczywiście był wku.w no bo skąd?
Przeraża mnie pani myślenieMoże ale nie musi. Równie dobrze może wyjść w jamie ustnej lub w dupie. Równie dobrze pijany kierowca może cię rozjechać na pasach a nie wpadasz w panikę na widok skrzyżowań. Musisz zmienić myślenie.
Przeraża mnie pani myśleniei te porównania. Kierowca, rak , wracanie do tych dni , masakra
![]()
Ale to jest właśnie to o czym Ci mówię nie wiadomo co nas czeka w życiu więc zamiast się zamartwiać trzeba z tego życia korzystaćPrzeraża mnie pani myśleniei te porównania. Kierowca, rak , wracanie do tych dni , masra
![]()
Ciężko mi korzystać z życia jak mam stan przed rakowy. Pewnie wolałabym o tym nie myśleć ale to nie jest takie prosteAle to jest właśnie to o czym Ci mówię nie wiadomo co nas czeka w życiu więc zamiast się zamartwiać trzeba z tego życia korzystać![]()
No właśnie stan przedrakowy nie rak jak Ci to usuną to już na pewno odetchniesz kiedy będa wyniki tych białek?Ciężko mi korzystać z życia jak mam stan przed rakowy. Pewnie wolałabym o tym nie myśleć ale to nie jest takie proste![]()
18 dni mi mówiła ze trzeba czekać a wczoraj zleciła te badanieNo właśnie stan przedrakowy nie rak jak Ci to usuną to już na pewno odetchniesz kiedy będa wyniki tych białek?
No to trzeba czekać spokojnie18 dni mi mówiła ze trzeba czekać a wczoraj zleciła te badanie![]()
Jeszcze całe szczęście ze laboratorium przechowuje wycinki 30 dni i mogą z tego zrobić bo jak by nie przechowywali to niby kolejne pobranie wycinkówNo to trzeba czekać spokojnie