reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Witaj Nocniczku żegnaj Pieluszko

Syla kup dobre podklady i bedziesz miala materac z glowy...Ja dodatkowo musze kupic poduszke z czegos co mozna prac bo koldre taka juz mam...Ostatnio noce byly suche...na siko wola...nawet ja ma pampersa...z kupa bywa o wiele gozej ;-)

reklama
my mamy tką ceratkę ze sklepu dzieciowego i kładę ją pod prześcieradło
kupiłam też takie prześcieradło z odkładem od razu ale na razie może z raz użyte
nie zapeszyć - te dni co Karol mówi że nie chce pieluchy to faktycznie wytrzymuje - no ale to dopiero pare dni - wpadki jeszcze przed nami...no i u nas jak już sie obudzi to sie obudzi - dziś o 6 na siku...maudny potem okrutnei ok 8 spowrotem zasnął na te 2h których mu zabrakło :)

Sylwia, ja mam podkłady z Rossmana chyba babydream:tak:U nas wczoraj była wpadka, ale widzialam, że źle się z tym czuł. Dziś juz o.k.

Ja mialam kiedys podklady Bella a od dwoch lat mam te co Kasia babydream i jak dla mnie bomba...uzywalam tez zamiast przewijaka albo w podrozy....

My postanowilismy ostro zabrac sie za mloda...Koniec z pampersami i basta..... Tylko sie cholera boje jak bede musiala z nia do miasta isc:baffled: Wczoraj pieknie wolala na nocnik,spala bez pampersa i wpadki...zrobila ladnie kupke na nocnik...i ciagle powtarza kiedy ja pytam czy jest BABY ze juz nie jest zadnym baby i nie bedzie nosic pampersa...:-D

reklama
Do góry