reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Witaj Nocniczku żegnaj Pieluszko

Fusik ona chlopcow bije wiec pewnie argument nie przejdzie... :p
Za to nie wiem jak ja przekonac do robienia kupki na nocik :-( Widze ze CHCE zrobic ale jej nie wychodzi...:no:

reklama
widzę, że nasze dzieciaczki coraz większe sukcesy odnoszą i lizak im w nagrodę. Naprawdę wielkie gratulację. U nas to samo co i u reszty. Siusia gdzie chce i jak chce. No cóz kiedyś nadejdzie ten dzień....

u nas drugi dzien pełnego sukcesu..W nagrode kupilismy Oti 6 nowych majtezek, a do tego Oti dokupila sobie okulary słoneczne, opaske do wlosów i gumki:) i pomaszerowała dumna do kasy z hasłem, mama zaplaci, Otilia nie ma pieniedzy:-D

Oti :-D:-D:-D super tekst :-D

U nas dziś obsikane 2 pary majtek i spodni oczywiście też, nie powiem, żeby to zrobiło na Martusi jakieś specjalne wrażenie... Od jutra będzie przerwa, bo Martuś jedzie na weekend do babci- jak to babcia pewnie nie będzie chciała wnusi stresować "bo przecież ona mała jeszcze jest", a my wyjeżdżamy ze znajomymi :-) mam tylko nadzieję, że będzie ciepło :-)

Kasiu nie martw się u nas też nie ma żadnych postępów. Mogę śmiało stwierdzić, że jest małą oszustką. Przed kapaniem lata z nocnikiem i krzyczy,żeby jej majty zdjąć bo chce siusiu. W ciągu dnia udaje, że nie widzi nocnika. :crazy:

U nas wolanie jest...No i kurde martwi mnie ta kupa...dzis zawolala ze chce kupke(jeden maly bobek juz w majtkach) no i poadzilam i dusi a za chwile zaczyna plakac :-( No nie moze wydusic tego gluta z siebie:no:Juz myslalam ze moze stresuje sie czyjas obecnoscia wiec przymykalam drzwi,wychodzilam,dawala cos do ogladania-nic nie skutkuje...Blokada jakas na sranie jej sie wlaczyla...

A jak juz zrobi siku to nie wola "juz" tylko "stalcy"(starczy) :-D

a my dzis z Adamem mała zostawilismy dziadkom ..na cała noc:-) i sami poszlismy do siebie:-):-)...Przychodze o 11 do małej..a ta od progu.."mamusiu zjobiłam siusiu i kupe do nocika".."taaaak"...haha- niezła jest:-Di faktycznie babcia powiedziała, ze tak było.:tak:

Pati - powiem Ci, ze 2 dni temu spotkałam sie z moimi przyjaciółkami i zartowałysmy sobie, ze mi cos za gładko wszystko idzie..bo i smi..i nie jest wymagajacycm dzieckiem, gadułka-madrala..a i sikanie i kupke załapała-mimo, iz jest najmłodsza bo z czerwca..a jednej ze stycznie..drugiej z wrzesnia05- to ich i owszem siusiu wołaja..ale z kupka gorzej...Kamila idzie do mamy- mówi-mamusiu chce kupkę i ta jej musi pampersa załozyc- wówczas zrobi- inaczje tak sie blokuje, ze tygodniami nie moze zorbic...Natomiast Norbus podobnie- siusiu woła..a kupke stękał w kącie..Marila posadziła, go na nocniczek, a ten - zablokował sie ..i tak czynnosc powtórzyła 3 razy, az w koncu pozwoliła mu w majty zrobic..bo potem, jak sie "zakorkuje" to tez wlacza mu sie blokada i wcale nie moze zrobic...wiec Noemi nie jest jedyna z tego co widze.

Powodzenia dziewczyny!
Pieluszkowe dzieciaczki- dajcie mamusiom odetchnąc:-D

a odpieluszkowanym - GRATULUJĘ!

Ja tez w temacie:)
od jakiegos czasu kasper idzie na kiubelek rano w polud,nie i wieczorem, ale od kilku dni cos mu sie odmienilo i nie chce nocnika tylko od razu na wc.....zobaczymy czy cos z tego wyjdzie
narazie go do niczego nie zmuszam
poprostu 3 razy dziennnie zaprowadzam na kibelek i jemu sie to nawet podoba:)
zreszta mamy jeszcze troche czasu bo do szkoly idzie dopiero za rok
u nas trzylatki ktore ida do szkoly musza byc juz "czyste"tzn bez pieluszki zeby isc do szkoly.....

reklama
Noei dzis caly czas wola...nie bylo zadnej kaluzy... :-) Tylko raz musialam przebrac majtki bo jak posadzilam na nakladke sedesowa to jak z pisiaka polecialo w gore :-D no i wpadlo w majty wiec przebralam... No a z kupa nadal to sao...3 razy w ciagu 5 in bylam ja wysadzac bo wolala ale nie udalo sie wydusic :baffled:

Do góry