reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Witaj Nocniczku żegnaj Pieluszko

Dzis znowu od 16:00 ok. biegala w majteczkach ale dwa razy posikala sie w nie i z smiesznie rozkraczonymi nogami przylatywala i krzyczala ze ma siku :-D
A jak zrobila dzis jeszcze majac pampersa kupke,chociaz jak na moje to w trakcie jeszcze byl to krzyczala AA AA :-) Wiec cos tam juz zaczyna sygnalizowac...szkoda ze po fakcie:-)
No i majtki na na dzis sie skonczyly...Ale wypralam i juz od rana zaczynamy od nowa nauke...Najgozej boje sie tej kupy w majtkach:baffled:
Chyba tez jutro wyskocze zakupic kilkanacie par majteczek bo mamy tylko 4 pary:baffled:

reklama
Pati nie bój się kupa w majtach nie jest tak straszna jak rozmazana kupa po kafelkach w łazience co niestety Matek miał przyjemność uczynić:-D

my już też przerobilismy kupe w majtach :) da się przeżyć chociaż się nie mieściła ;):):):)
a wczoraj wieczorem Karol zaczął robić w pieluche i poleciał szukać nocnika i udało się skończyć do nocnika - u nas jak na kupę to duży sukces, a siku w nocniku dość często z tym że oczywiście jak posadzony, ale wczoraj siedział mi na kolanach bez pieluchy - kichnął i trochę popuścił :) to ja mówię poczekaj - przytrzymał i dokończył dopiero na nocniku :) po nocy też suchy - więc chyba zwieracze dojrzewają - dobry sygnał ;)

Noemi Karolek no no .... brawo
u nas też małe sukcesy nocnikowe są ... ale jeszcze daleko do ....te siku zawsze rano jestdo nocnika (po nocy zawsze pampers suchy ) a w ciągu dnia z parę razy a dzisiaj sama była w szoku jak wstała z nocnika i się na kafelki posikała to był taki lament że nie mogliśmy z Łukaszem jej uspokoić nie wiem czy sie zawstydziła czy co :-D

Kakaw :) Karol dziś też wstał z nocnika, poelciał do Pawła do kuchni - na kafelkach nasikał (chyba ten chłód tak wyciągająco dział) przewrócił się w to i zupełnie nic sobie z tego nie robiąc wstał i poleciał dalej :) i tyle siętym przejął...

brawa dla wszystkich dzieciaczków:tak::-)

u nas sukcesów brak, ale to w sumie przez moje lenistwo, przyznaję się bez bicia , czekam na cieplejsze dni , ale jak zauważyłam to Iza jeszcze nie bardzo jarzy że siusia, dopiero po fakcie, a po nocy pampers mokry na maxa, więc przed nami daleka droga........:sorry2::dry:

reklama
Do góry