wiki To w sumie w większości dobre wieści. Tylko ta zwiększona luteina... :/ Może następnym razem będzie lepiej.
Maluś już piszę jak wizyta, była późnym popołudniem, więc nie było kiedy napisać, a teraz już zuza śpi to do Was zaglądam.
Wizyta generalnie bardzo udana. Ja mam tą infekcję, ale przepisał mi leki (globulki) na 6 dni, więc myślę że mi przejdzie. Na bóle brzucha mam zwiększyć dawkę magnezu a jak i to nie pomoże to wtedy będziemy myśleć co dalej, ale nie dopatrzył się niczego złego. Stwierdził, że mogą mnie boleć zrosty po ostatnim cc z powodu rozciągania. Dzidziuś pięknie się ruszał i machał do nas rączkami i nóżkami. Wg usg wychodzi dalej że jest młodszy o tydzień, dlatego też usg genetyczne mam zrobić dopiero za 2 tygodnie, ale sprawdził wstępnie przezierność karkową i wygląda że jest ok, ale dokładniej sprawdzimy na nast usg. Dzidziuś ma niecałe 5cm i lekarz na moje pytanie czy ewentualnie można coś powiedzieć już o płci, to stwierdził, że w sumie jest za wcześnie i że nie ma się co nastawiać, ale wydaje mu się że widzi siusiaka

Także zobaczymy czy na następnym usg ta informacja się potwierdzi

No i kolejna wizyta za miesiąc (chyba żeby się coś działo to mam się zgłosić wcześniej). Ale zakręciłam się i nie ustaliłam terminu, więc jutro muszę tam dzwonić. Za to usg genetyczne mam ustalone na 23.01.14. Zdjęcia zeskanuję i wrzucę jutro, bo teraz już nie mam siły... Dobrej nocki Wam życzymy :* Całuski dla cioteczek :*