reklama
marcia331
Fanka BB :)
Kroczek w takim razie czekamy. Oby Kubus skorzystal z obecnosci taty.
Nina za Ciebie tez kciuki zacisniete zeby obylo sie bez wywolywania.
No i magda Tobie tez zycze zeby sie szybko samo ruszylo.
Nina za Ciebie tez kciuki zacisniete zeby obylo sie bez wywolywania.
No i magda Tobie tez zycze zeby sie szybko samo ruszylo.
Kroczku to trzymam kciuki
ojejku ale bedzie sie działo
Magda moze Kubusie razem wyskocza i tez bedziesz po weekendzie juz z synkiem.
A ja jutro mam wizyte u mojego lekarza - trzymajcie kciuki bo postanowilam ze tam rodze jesli sie zgodzi wywolac porod (jesli waga bedzie ponizej 4 kg) lub na cc jesli waga bedzie 4 kg i wiecej. Ehh.. dzisiaj caly dzien juz sie pakowałam i jutro raniutko jedziemy. I ja i mój mąż jestesmy strasznie podekscytowani
bo w koncu to nasz pierworodny! Trzymajcie kciuki!
Magda moze Kubusie razem wyskocza i tez bedziesz po weekendzie juz z synkiem.
A ja jutro mam wizyte u mojego lekarza - trzymajcie kciuki bo postanowilam ze tam rodze jesli sie zgodzi wywolac porod (jesli waga bedzie ponizej 4 kg) lub na cc jesli waga bedzie 4 kg i wiecej. Ehh.. dzisiaj caly dzien juz sie pakowałam i jutro raniutko jedziemy. I ja i mój mąż jestesmy strasznie podekscytowani
Edysiek
odkrywca
L-oka powodzenia.
Kroczek a ładnie to tak wpychać się do kolejki
Oczywiście żartuję, Tobie po tych miesiącach leżenia należy się zybko utulić synka.
Kroczek a ładnie to tak wpychać się do kolejki
Oczywiście żartuję, Tobie po tych miesiącach leżenia należy się zybko utulić synka.No i pieknie - przelozyli mi wizyte na jutro bo pozar był przy klinice i akurat gabinet mojego lekarza ucierpiał najbardziej
zeby nie ufac tak poprostu..sprawdzilam, i niestety rzeczywiscie cos sie tam działo. Dobrze ze nie wyjechalismy i wczesnie zadzwonili, bo bym sie bardzo wkurzyła. Ale rozmawiałam z lekarzem i mnie troche uspokoil
Mam zabrac rzeczy do szpitala ze soba bo jak Maluszek jest gotowy na swat, a ja do porodu, i nie bedzie zadnych problemów organizacyjno - logistycznych to pewnie czeka mnie od poniedzialku wywoływanie i porod sn lub cc.
Kurcze juz sie tak nastawilam ze dzisiaj bede cos wiedziec i tak teraz mi brakuje tej wizyty, no ale co zrobic.
Jesli Maluch zechce sie urodzic wczesniej - jego prawo, wtedy urodzi sie w Warszawie
niech sam decyduje co chce miec w dowodzie wpisane :-)
zeby nie ufac tak poprostu..sprawdzilam, i niestety rzeczywiscie cos sie tam działo. Dobrze ze nie wyjechalismy i wczesnie zadzwonili, bo bym sie bardzo wkurzyła. Ale rozmawiałam z lekarzem i mnie troche uspokoil Kurcze juz sie tak nastawilam ze dzisiaj bede cos wiedziec i tak teraz mi brakuje tej wizyty, no ale co zrobic.
Jesli Maluch zechce sie urodzic wczesniej - jego prawo, wtedy urodzi sie w Warszawie
reklama
TruskawkowaMamba
Fanka BB :)
Loka będziesz miała mniej stresu......
Mnie stres przed poniedziałkiem zjada......Dziś rano ryczałam bo pomyślała, że musze Igora na tak długo zostawic......
No i będziemy razem męczyły się w szpitalu
Tylko mnie po cc to nie wiem czy na święta wypuszczą......:-(
Mnie stres przed poniedziałkiem zjada......Dziś rano ryczałam bo pomyślała, że musze Igora na tak długo zostawic......
No i będziemy razem męczyły się w szpitalu
Tylko mnie po cc to nie wiem czy na święta wypuszczą......:-(
Podziel się:
!!! Ale jak Twój Kubuś wyskoczy przed moim to chyba depresję mam murowaną
...