reklama
catedra
Fanka BB :)
Ja dziś odwiedziłam szpital, w nocy dostałam w miarę regularnych i bolesnych skurczy, ale dostałam w szpitalu zastrzyk rozkurczowy z nospy i przeszło zupełnie. Tyle, że mam na nospie i Scopolanie jechać i oszczędny tryb włączyć, łącznie z zakazem większych spacerów.
Ech dobrze, że dziecię do przedszkola idzie.
Nie miałam skurczy przepowiadających od początku ciąży a jak już mnie dopadły to zaszalały. Ale szyjkę mam w miarę długą 2.8cm choć oczywiście z rozwarciem na palec, ale to rozwarcie mam od początku ciąży i się nie zmienia.
Tyle, że mam uważać, żeby mi się szyjka skracać nie zaczęła za szybko.
jadzia trzymaj się dzielnie... zaciskamy nogi... no to zaczynają się porody wrześniówek

J@god@
IV-V 2005, X 2009
Catedra jeszcze chwilka i u nas też już będą donoszone dzieciaczki. W końcu jak ktoś ma termin na 1 albo 2 października to 3 tygodnie wcześniej wypada już naprawdę niedługo.
A w terminie to 3 tygodnie przed i 2 tygodnie po.
Ja muszę do 23.09 gdzieś wytrzymać, bo wtedy akurat mi 37tc wychodzi.
A w terminie to 3 tygodnie przed i 2 tygodnie po.
Ja muszę do 23.09 gdzieś wytrzymać, bo wtedy akurat mi 37tc wychodzi.
no to zaczynają się porody wrześnióweknastępne w kolejce jesteśmy MYYYYYYYY!!!!!!
![]()
Nio i cio się cieszysz?

AgnieszkaKRK31
Mamuśka dwóch urwisków.
Nie noooo -śliczniusia jest!!!Zobacz załącznik 161151
Moja Ninka :* Wielkie pućki i małe usteczka ma po mnie, nos-kartofel po tatusiu ;-) Kolejna Buła będzie
Pan doktor nagrał nam też film, nawet dwa, bo nagrał też ten z poprzedniej wizyty, która była w marcu ;-)
AgnieszkaKRK31
Mamuśka dwóch urwisków.
Aaaaa i jeszcze bo nie napisałam:
Karolinusia, Asienka, Elka67 - super wiadomości, fajnie,że z dzieciaczkami wszystko OK!
A Ty Jagoda - chuchaj na siebie jeszcze troszkę, wytrzymasz!
Karolinusia, Asienka, Elka67 - super wiadomości, fajnie,że z dzieciaczkami wszystko OK!
A Ty Jagoda - chuchaj na siebie jeszcze troszkę, wytrzymasz!
smerfi1986
Fanka BB :)
sliczniutka, a nosek zgrabny jestZobacz załącznik 161151
Moja Ninka :* Wielkie pućki i małe usteczka ma po mnie, nos-kartofel po tatusiu ;-) Kolejna Buła będzie
Pan doktor nagrał nam też film, nawet dwa, bo nagrał też ten z poprzedniej wizyty, która była w marcu ;-)

J@god@, uważaj na siebie. Ty jesteś chyba taki ciągle pracujący traktorek

elka, asienka, Karolinusia- super że z dzieciaczkami wszystko w porządku:-):-):-)
A ja bym chciała, żeby to był 1 październik a nie wrzesień. Wtedy moja kruszynka byłaby już silna i donoszona i tylko wyczekiwałabym porodu i dnia kiedy będzie z nami na zewnątrzNio i cio się cieszysz?Mi to tam dobrze z moją piłeczką
a poród wrrrr, jeszcze małe wrrr, ale zawsze wrrrr hihi

reklama
kinguś
Nie poddam się
Śliczna:-)Moja Ninka :* Wielkie pućki i małe usteczka ma po mnie, nos-kartofel po tatusiu ;-) Kolejna Buła będzie![]()
Uważajcie na siebieJa dziś odwiedziłam szpital, w nocy dostałam w miarę regularnych i bolesnych skurczy, ale dostałam w szpitalu zastrzyk rozkurczowy z nospy i przeszło zupełnie.

Super, że pooglądacie sobie dzidzięa ja zadzwoniłam i umówiłam się na USG 3D na czwartek o 20:15, z tym że lekarz od razu uprzedził mnie że może nie wyjść. Ale jak nie wyjdzie to chociaż zrobi wszystkie pomiary, posprawdza dzidzię dokładnie i będzie taniej. A my ją sobie chociaż pooglądamy dokładnie na dużym ekranie, bo u mojego gina to kiepsko widać...![]()

Super waga:-)Melduję się i ja po wizycie. Wszystko jest ok, mała waży 2000g. .
Same dobre wiadomościWróciłam i ja z wizyty, dzidzia rośnie, od ostatniego "mierzenia" 3 cm. Położna mówi, że nadrabia, bo wcześniej taki maluszek bardzo.

Na pewno się odwróci tylko czeka do ostatniej chwili.i ja się melduje po wizycie;-)
mała waży 1700g ,szyjka ok ,tylko mała ma główkę pod moim serduszkiem :-(a to juz czas żeby była skierowana w dół ,jak nie to będzie cesarka:-(
a i mam brać jeszcze magnez na skurcze tylko jaki???
Ja biorę magne B6 po innych mnie brzuch bolał.
WspółczujeMi dokuczają krwawienia z nosa![]()