reklama
Dobra kobity, oto relacje:
KTG skurcze pisaly sie srednio na 60%, kilka podskoczylo do 70%.
Maluszek dalej ladnie ulozony glowka w dol, wszystko jak najbardziej w porzadku.
Przytylam przez ostatni miesiac tylko 2kg
I UWAGA UWAGA rozwarcie : BRAK!!!
i zadaje sobie pytanie, ja kto mozliwe??? Czy rozwarcie moze zniknac ?? -.- Nie wydaje mi sie... o co wiec tutaj chodzi? Wczesniej rozwarcie na 3 cm, a teraz takie minimalne, ze nie mozna tego nazwac rozwarciem? Jedynie szyjka lekko miekka...
Nie kapuje...
Asheara, rozwarcie może się cofnąć. I dobrze, że Ci się cofnęło bo jeszcze chwilę Ci zajmie noszenie Malucha ;-) W końcu nie może być tak, że wszystkie październikówki będą wrześniówkami

Asheara
I can't get no sleep.
Asheara, rozwarcie może się cofnąć. I dobrze, że Ci się cofnęło bo jeszcze chwilę Ci zajmie noszenie Malucha ;-) W końcu nie może być tak, że wszystkie październikówki będą wrześniówkami![]()
Jakby nie bylo to termin i tak mam na 3 października, a to prawie wrzesien... rowarcie by moglo juz zostac, pojutrze 39tydzien

Asheara, rozwarcie może się cofnąć. I dobrze, że Ci się cofnęło bo jeszcze chwilę Ci zajmie noszenie Malucha ;-) W końcu nie może być tak, że wszystkie październikówki będą wrześniówkami![]()
Ojjj, łatwo tak mówić jak ma się już maleństwo, a w Twoim przypadku DWA maleństwa przy sobie!

Im bliżej do terminu, tym dalej do porodu

jestem w szoku że ta dziewczyna już tyle lezy sam się przestraszyłam bo nie miałam wyników robionych na paciorkowca
dziwne to ątpie to żeby się cofneło przeciez do terminu ci zostało chyba 10dniDobra kobity, oto relacje:
KTG skurcze pisaly sie srednio na 60%, kilka podskoczylo do 70%.
Maluszek dalej ladnie ulozony glowka w dol, wszystko jak najbardziej w porzadku.
Przytylam przez ostatni miesiac tylko 2kg
I UWAGA UWAGA rozwarcie : BRAK!!!
i zadaje sobie pytanie, ja kto mozliwe??? Czy rozwarcie moze zniknac ?? -.- Nie wydaje mi sie... o co wiec tutaj chodzi? Wczesniej rozwarcie na 3 cm, a teraz takie minimalne, ze nie mozna tego nazwac rozwarciem? Jedynie szyjka lekko miekka...
Nie kapuje...

a czemu nie teraz to wszystkie jużnie mogą się do czekać a na październik nie będzie nikogobyć tak, że wszystkie październikówki będą wrześniówkami![]()

nie tak dobrze załapiesz się na październik a ciąze mozesz mieć jeszcze przenoszoną !Jakby nie bylo to termin i tak mam na 3 października, a to prawie wrzesien... rowarcie by moglo juz zostac, pojutrze 39tydzien![]()
AgnieszkaKRK31
Mamuśka dwóch urwisków.
Eli32, Asheara - no to rewelacja,że wszystko ok. Skoro rozwarcie się cofnęło,to dzidziuś jeszcze ma troszkę czasu.
A to badanie na paciorka to się robi po 35 tc? Tak?
A to badanie na paciorka to się robi po 35 tc? Tak?
Kachurek
Mamy kwietniowe'08
Ja miałam usg w poniedziałek czyli 36tyg.i 6 dni i waga Gabrysia była 3255g. Jak bym rodziła w terminie to miałby pewnie ponad 4 kg. A ponieważ cesarkę mam zaplanowaną na tydzień wcześniej to będzie miał coś koło 3800g.
Wymaz na paciorkowca też miałam i wsio ok- nie wyhodowano.
Za to muszę się wyleczyć z przeziębienia. Ale jeszcze 11 dni do cesarki.
Wymaz na paciorkowca też miałam i wsio ok- nie wyhodowano.
Za to muszę się wyleczyć z przeziębienia. Ale jeszcze 11 dni do cesarki.
reklama