reklama
sylwia8708
Fanka BB :)
ellsi kciuki zaciśnięte :-) Daj znać po wizycie
aniawos
Jejku, 3 butle, kasiula nieźle...ja jak wypiję jedną szklankę przez cały dzień to wszystko. Nie lubię pić i nigdy nie lubiłam..a wiem, że powinno się. Piję kawę albo dwie, kilka łyków wody i zupa..to moje całe płyny...

martela
Kasiula świetnie Cię rozumiem,ja też jestem taki "pijak",dziennie ze 2 -1,5 litrowe wody idą,kupujemy wodę hurtowo,po 4,5 zgrzewek a i tak za chwilę nie ma...to dziwne,bo nigdy tyle nie piłam,a teraz mam wrażenie,że wciąż mi się chce,na szczęście cukier w normie,więc to nie cukrzyca...poza tym ginek stwierdził,że ok widocznie tak chce organizm i mam pić tyle ile potrzebuję...
sylwia8708
Ja też sporo piję ok 3 litrów wody dziennie. Tylko że ja jestem wybredna co do smaku wody i mąż zawsze mówi że przecież woda to woda ale jak dla mnie różnica jest wielka. Ja nauczyłam się pić wodę dopiero jak zaczęłam karmić i jakoś do teraz mi smakuje 
EDIT:
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty :-)

EDIT:
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty :-)
Ostatnia edycja:
reklama
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
To ja mam tak samo jak ty,mało piję i zawsze tak było.Bardzo rzadko odczuwam pragnienie.A jak już sobie wypije sporo więcej to zaraz lecę do kibelka.Jejku, 3 butle, kasiula nieźle...ja jak wypiję jedną szklankę przez cały dzień to wszystko. Nie lubię pić i nigdy nie lubiłam..a wiem, że powinno się. Piję kawę albo dwie, kilka łyków wody i zupa..to moje całe płyny...![]()
Ja wizyte mam tez dzisiaj na 19.30 ;-)
Podziel się: