reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u gina i zdjecia USG maluszków :)

reklama
Witam,

piszecie o bicu serduszka, ja już miałam ok 8 wizyt i orawie za każdą razą słyszałam serduszko, w dwóch pierwszych nie słyszałam, na pierwszej wizycie był pecherzyk, a na kolejnej tylko widziałam malusieńką kropkę jak się rusza, a potem już za każdym razem gin włącza na chwilkę abym usłyszała :o)

takie bicie serduszka działa jak miód na serce, odrazu lepiej się człowiek czuje :-)

co do moczu . . . niestety też dopadła mnie ta dolegliwość, nie często, ale zdarza się niestety, ale taki już nasz urok. :o/

A więc my dziś po wizycie. Maluszek ruchliwy, wszystko ok. Na początku nie chciał pokazać co ma między nóżkami, ale później wyraźnie pokazał (jak to gin określił) 'coś sterczy' :-D
Także rośnie nam mały mężczyzna:tak:

My tez juz po wczorajszej wizycie :>
Maluszek ma 19cm :D (Razem z nozkami) i strasznie sie znowu wiercil :p Do tego rozbawil ginka bo na kazdym ujeciu wykladal raczke do gory i malach do nas :) Wygladalo to slodko :p
Plci nie znamy, jedziemy na usg genetyczne przed swietami i tam sie podobno mamy dowiedziec: >

a oto i nasze szczescie (macha wszystkim babyboomowym ciociom):) DSC00019.jpg

My tez juz po wczorajszej wizycie :>
Maluszek ma 19cm :D (Razem z nozkami) i strasznie sie znowu wiercil :p Do tego rozbawil ginka bo na kazdym ujeciu wykladal raczke do gory i malach do nas :) Wygladalo to slodko :p
Plci nie znamy, jedziemy na usg genetyczne przed swietami i tam sie podobno mamy dowiedziec: >

a oto i nasze szczescie (macha wszystkim babyboomowym ciociom):)Zobacz załącznik 343801

Udana wizyta, to super. My też machamy Twojej dzidzi :-)

reklama
Nalka - Twój Skarb chyba uwielbia ssać kciuk :-)
Pieknie :-)
Mononoke - piękny profil :tak:
Ale rosną nasze Kruszynki :-D

Natusia - gratuluję Synka - super Twój Pierworodny będzie miał Braciszka - kompana do zabaw ;-)

Ja juz w sobotę mam gender scan - określający płeć - mam nadzieje, że moje Maleństwo nie zrobi mi psikusa i się nie odwróci ;-)
Przy okazji będę miała 4D.
Ach nie mogę się doczekać :cool2:

Do góry