reklama
Witam,
piszecie o bicu serduszka, ja już miałam ok 8 wizyt i orawie za każdą razą słyszałam serduszko, w dwóch pierwszych nie słyszałam, na pierwszej wizycie był pecherzyk, a na kolejnej tylko widziałam malusieńką kropkę jak się rusza, a potem już za każdym razem gin włącza na chwilkę abym usłyszała
)
takie bicie serduszka działa jak miód na serce, odrazu lepiej się człowiek czuje :-)
co do moczu . . . niestety też dopadła mnie ta dolegliwość, nie często, ale zdarza się niestety, ale taki już nasz urok.
/
piszecie o bicu serduszka, ja już miałam ok 8 wizyt i orawie za każdą razą słyszałam serduszko, w dwóch pierwszych nie słyszałam, na pierwszej wizycie był pecherzyk, a na kolejnej tylko widziałam malusieńką kropkę jak się rusza, a potem już za każdym razem gin włącza na chwilkę abym usłyszała
takie bicie serduszka działa jak miód na serce, odrazu lepiej się człowiek czuje :-)
co do moczu . . . niestety też dopadła mnie ta dolegliwość, nie często, ale zdarza się niestety, ale taki już nasz urok.
bebzonik
Mamusia ślicznej Misi ;]
A więc my dziś po wizycie. Maluszek ruchliwy, wszystko ok. Na początku nie chciał pokazać co ma między nóżkami, ale później wyraźnie pokazał (jak to gin określił) 'coś sterczy'
Także rośnie nam mały mężczyzna![]()
Gratuluję ! i super że wszystko jest ok. To najważniejsze!
A więc my dziś po wizycie. Maluszek ruchliwy, wszystko ok. Na początku nie chciał pokazać co ma między nóżkami, ale później wyraźnie pokazał (jak to gin określił) 'coś sterczy'
Także rośnie nam mały mężczyzna![]()
super że wszystko dobrze, drugi synuś się szykuje :-)
My tez juz po wczorajszej wizycie :>
Maluszek ma 19cm
(Razem z nozkami) i strasznie sie znowu wiercil
Do tego rozbawil ginka bo na kazdym ujeciu wykladal raczke do gory i malach do nas
Wygladalo to slodko 
Plci nie znamy, jedziemy na usg genetyczne przed swietami i tam sie podobno mamy dowiedziec: >
a oto i nasze szczescie (macha wszystkim babyboomowym ciociom)

Maluszek ma 19cm
Plci nie znamy, jedziemy na usg genetyczne przed swietami i tam sie podobno mamy dowiedziec: >
a oto i nasze szczescie (macha wszystkim babyboomowym ciociom)

bebzonik
Mamusia ślicznej Misi ;]
My tez juz po wczorajszej wizycie :>
Maluszek ma 19cm(Razem z nozkami) i strasznie sie znowu wiercil
Do tego rozbawil ginka bo na kazdym ujeciu wykladal raczke do gory i malach do nas
Wygladalo to slodko
a oto i nasze szczescie (macha wszystkim babyboomowym ciociom)Zobacz załącznik 343801
Udana wizyta, to super. My też machamy Twojej dzidzi :-)
reklama
ewelinak1
Fanka BB :)
Nalka - Twój Skarb chyba uwielbia ssać kciuk :-)
Pieknie :-)
Mononoke - piękny profil
Ale rosną nasze Kruszynki
Natusia - gratuluję Synka - super Twój Pierworodny będzie miał Braciszka - kompana do zabaw ;-)
Ja juz w sobotę mam gender scan - określający płeć - mam nadzieje, że moje Maleństwo nie zrobi mi psikusa i się nie odwróci ;-)
Przy okazji będę miała 4D.
Ach nie mogę się doczekać
Pieknie :-)
Mononoke - piękny profil

Ale rosną nasze Kruszynki

Natusia - gratuluję Synka - super Twój Pierworodny będzie miał Braciszka - kompana do zabaw ;-)
Ja juz w sobotę mam gender scan - określający płeć - mam nadzieje, że moje Maleństwo nie zrobi mi psikusa i się nie odwróci ;-)
Przy okazji będę miała 4D.
Ach nie mogę się doczekać

Podziel się: