reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u gina i zdjecia USG maluszków :)

reklama
Więc - opiłam się strasznie słodkim piciem, zjadłam batonika i...
Usg było opóźnione o godzinę. Myślałam, że pęcherz mi eksploduje... Ale warto było :-) Maleństwo szalało, fikało, machało rączkami, ssało kciuk. Wywijało nóżkami - i ciążko było złąpać odpowiednie ujęcie. Poleżałam sobie dzięki temu z pół godziny na kozetce - i przez całe pół godziny podziwiałam moją DZIEWCZYNKĘ :-D
Oczywiście pani, która robiła usg powiedziałą, żeby jeszcze ciuszków nie kupować i poczekać na potwierdzenie na następnym usg ( 4 maja ).
Jednak według niej to dziewczynka.
Cieszę się :)
Zdjęcia wkleję wieczorem, albo jutro - bo zaraz pędze do pracy.

Ewelinak1 gratuluję Księżniczki niech rośnie zdrowo i niech już każdy lekarz tylko potwierdza tą płeć!!!
Fajnie że Twoje życzenie odnośnie płci się spełniło :-)
Ja też bym chciała dziewczynkę ale jak się nie uda to tragedii nie będzie :happy:

Gratulacje :-)
ja mam wizytę w środę i już się nie mogę doczekać,może też już poznam płeć,bardzo chciałabym chłopca,ale jak będzie dziewczynka też będzie super:-)

reklama
Do góry