reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u gina i zdjecia USG maluszków :)

reklama
mamuśki ja mam jeszcze pytanie co do tego doplera ja już to miałam na połówkowym robione i lekarz powiedział ze on wszystkim kobietką robi to jeszcze raz w 38 tyg jak myślicie czy warto po raz drugi to robić jak za pierwszym razem było wszystko ok?? to dodatkowe 150 zł

Witajcie!Ja też juz dzisiaj jestem po usg. Potwierdziło się ze nasza Księżniczka nadal jest Księżniczką, tylko malutka jak na razie bo waży zaledwie ok.1116g. ale ginka mówi, że waga jest ok i ze skoro ja jestem niska i szczupła to też córeczkę bede miała niedużą.Mi to pasuje łatwiej bedzie mi urodzić, chociaż jak narazie ułożona jest pośladkowo, ale jeszczce ma czas zeby się przekręcić. A jak nie to bedzie cc(wolałabym naturalnie), ale juz na to nie mam wpływu. A tak poza tym wszystko jest w porządeczku. Z mężem bardzo się cieszymy ze moglismy ja znowu zobaczyć i ze jest ok.

Bafinka ja bym juz nie robiła w 38 bo przecież chwile pózniej bedziesz miała juz synka w realu w całej okazalosci.

Kati dobrze ze wszystko ok.

A Leon własnie daje cały czas czadu i A. ma radoche bo zgadujemy co gdzie ma. Ja obstawiam ze jest juz głowa w dół i mówię na niego nietoperz:-D zobaczymy czy gin potwierdzi jutro moje przypuszczenia.

Ja dzisiaj też miałam wizytę, wszystko ok. Maksiulek duży jak na swój wiek - 1800 kg więc może sie urodzic pulpecik ;-) Szyjka troche krótka bo 32 mm ale cały czas taką mam więc myslę że to nie powód do zmartwień. Jutro śmigamy na wakacje nad morze, nie ma przeciwskazań tylko mam się oszczędzać :-)

reklama
Hej Hej:)
Ja po wizycie już. Poznaliśmy płeć dzidziusia... będzie dziewczynka, więc trzeba ostro zabrac sie do wymyslania imienia:) Kobieca intuicja mnie jednak nie zawiodła:-)
Dzidzia ma 1874g wagi i wszystkie parametry w normie. Termin porodu przesunął się u mnie jednak z 17.09 na 02.09... ech... nic nie jest pewne i doktor powiedzial, ze bedziemy monitorowac ten wiek, zeby ciazy nie przenosic.

Ostatnia edycja:
Do góry