reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u gina i zdjecia USG maluszków :)

reklama
Nanusia fajne ze wizyta udana. A może sie maleńkiej odwidzi i sie obróci do porodu jak należy ;)
Dzięki za kciuki. Przydadzą sie.
Spisałam numery tel i będę wysyłać msm jak sie urodzi albo sms jak nici ;)
przyznam ze trochę sie boje oksy. Pierwszy poród miałam po terminie ale samoistnie sie zaczął, a tu wywoływany :( więc nie iwem na co sie nastawiać.

Anisen chyba każda z nas się boi...ja będę miała drugą cc, wiem co i jak a też się trochę boję..
daj jutro znać, bo będziemy tu wszystkie czekać..

witam się i ja po wizycie:)
nanusia gratuluję wizyty:)

Milenka waży ok.2900 g mam nadzieję ze to ok jak na ten tydzień ciąży:) ja przybrałam 1 kg. na ktg ok choc pokazał sie jeden skurcz na 70 ale szyjka jeszcze zamknięta:) wizytę mam zapisaną na 19 wrzesnia wtedy co termin ale mam nadzieję ze już niebedę musiała iść i się wczesniej trochę wypakuję :) strasznie dziś zmeczona jestem, także zmykam sie położyć:)

powodzenia na kolejnych wizytach kochane:*

Gratuluję udanych wizyt:-)

Anisen trzymam kciuki żeby wszystko poszło łatwo szybko i w miarę bezboleśnie

Ja też po wizycie, wszystko ok, szyjka lekko zmiekła, ale nadal zamknieta:-) Ginka powiedziała, że to że są skurcze i bóle jak na @ to bardzo dobrze, bo szyjka szybko się skróci i będzie łatwiejszy poród. Ból krocza to normalne, bo się wszystko rozchodzi. Waga +1 dziś, a przez całą ciążę +8. Następne spotkanie 6, ale bez wizyty, mamy posłuchać tętna, i ginka ma mi zrobić masaż szyjki, żeby może coś ruszyć
W ogóle jestem mega zadowolona, bo ginka powiedziała, że w razie jakby się coś działo to do niej dzwonić, to ona uprzedzi położną, że jadę i będzie mi pomagać, kazala mi się niczym nie martwić, więc jestem spokojna

reklama
Dziewczynki Kochane, Agusia, Nanusia,Katezbb, Madzik gratuluję udanych wizyt!! :-)
Oby te następne, terminowe, nie musiały się obdyć :-)

Igocencja kciuki zaciskam za dwa najblizsze dni i czekające Cię wizyty :-)

Anisen!! Powodzenia!! :-) Trzymam kciuki za jutrzejszą oksytocynę!! :-) Czekam na wieści, że Gabryś już jest na świecie!! :-)

Do góry